<
>

Taylor Swift ziet Chiefs verliezen van Raiders

ANP

Onder toeziend oog van superster Taylor Swift is Kansas City Chiefs er niet in geslaagd van Las Vegas Raiders te winnen. In Arrowhead Stadium in Kansas City werd het 20-14 voor de Raiders.

Swift datet sinds een paar maanden met Chiefs tight end Travis Kelce. Sindsdien is zij dan ook - mits haar agenda het toelaat - aanwezig bij de wedstrijden van de regerend kampioen in de NFL.

Maar vandaag ging het, zoals wel vaker dit seizoen, niet van een leien dakje. Kelce had slechts 44 yards zonder touchdown en kreeg het zelfs aan de stok met z'n coach Andy Reid. Kelce had z'n helm kwaad weggegooid en daar was Reid niet van gediend. Daarom moest Kelce een paar plays aan de kant zitten.

Kelce was niet de enige die niet op z'n best was. De Raiders kwamen in de eerste helft twee keer tot scoren door gepruts bij de Chiefs. Eerst liet runningback Isiah Pacheco de bal uit z'n handen glippen voor een fumble, waardoor Bilal Nichols van de Raiders met gemak de bal binnen kon lopen voor een touchdown. Nadat de Chiefs de bal weer hadden ontvangen ging het opnieuw mis: de pass uit de handen van Patrick Mahomes belandde in de handen van Jack Jones, die de bal knap onderschepte en terugliep voor de tweede touchdown van de Raiders.

Door de nederlaag staan de Chiefs nu 9-6 na 15 duels. Met nog twee wedstrijden te gaan zijn de play-offs nog steeds binnen handbereik. Al hebben de Raiders dankzij deze overwinning wel meer zicht op het toetje van het seizoen.