<
>

DJ Tiësto zegt optreden Super Bowl af door familiesituatie

ANP Foto

DJ Tiësto heeft zijn optreden dat gepland stond voor de Super Bowl afgezegd. Dat laat Tijs Verwest, zoals zijn echte naam luidt, donderdag weten op X. Dit besluit heeft hij drie dagen voordat het evenement van start gaat besloten wegens een familiesituatie.

"Ik en mijn team hebben de afgelopen maanden iets heel bijzonders voorbereid", schrijft hij. "Maar een persoonlijke familiesituatie dwingt mij om zondagochtend terug te gaan naar huis. Het is een loodzwaar besluit om de game te missen. Maar familie gaat altijd voor."

De Nederlander zou de eerste dj ooit zijn geweest die tijdens de Super Bowl zou draaien. Hij zou in Las Vegas optreden voorafgaand aan de wedstrijd en tijdens de pauzes in het stadion.

De Super Bowl kijk je - uiteraard - live op ESPN. Zondagavond 23:15 wordt De Voetbalkantine tijdelijk omgedoopt tot Footballkantine, waarin Sanne van Dongen met meerdere gasten vooruitblikt op de Super Bowl. Om 00:30 is de wedstrijd live op twee kanalen te volgen. Op ESPN1 met Nederlands commentaar, op ESPN4 met origineel Amerikaans commentaar.