<
>

Bills en Buccaneers winnen overtuigend in Wild Card-ronde

ANP

Buffalo Bills en Tampa Bay Buccaneers zijn door naar de volgende ronde van de NFL-play-offs. Beide ploegen wonnen overtuigend en quarterbacks Josh Allen en Baker Mayfield blonken uit.

Josh Allen verpulvert record tegen Steelers

Het duel tussen de Bills en de Steelers werd een dag uitgesteld wegens sneeuwval, maar voor de Steelers werd het er niet beter op. In het tweede kwart stonden de Bills voor met 21-0 en die voorsprong gaven ze niet meer uit handen. Josh Allen was goed voor maar liefst drie touchdowns, de derde resulteerde in de 21-0. Met die laatste touchdown brak Allen ook een persoonlijk record, het was namelijk een run van maar liefst 52 yards.

Het werd uiteindelijk 31-17 in Buffalo. Mason Rudolph noteerde twee touchdowns en een interception. De Bills treffen regerend kampioen Kansas City Chiefs in de disivional round.

Eagles weining in te brengen op Buccaneers

In Tampa Bay was Philadelphia Eagles, Super Bowl-finalist van vorig seizoen, op bezoek. De Buccaneers lieten weinig heel van de Eagles. Het werd 32-9. Baker Mayfield scoorde drie touchdowns en is nu samen met Tom Brady één van de twee quarterbacks die meer dan 300 passing yards noteerde in een play-off-wedstrijd. Jalen Hurts scoorde één touchdown.

De Buccaneers treffen Detroit Lions, verrassing van het seizoen, in de divisional ronde van de play-offs.