<
>

76ers met één been in kwartfinale NBA, Warriors terug in de serie

Philadelphia 76ers heeft ook wedstrijd drie in de serie met Brooklyn Nets omgezet in een overwinning. In het Barclays Center in New York werd het 102-97. Daardoor staat de ploeg uit Philadelphia met één been in de kwartfinale van de play-offs. Tyrese Maxey en James Harden waren belangrijk voor de 76ers met respectievelijk 25 en 21 punten. Met 14 punten, 10 rebounds en 2 assists leek het niet de avond voor superster Joel Embiid. De 2,13 meter lange center liet vlak voor tijd toch zijn klasse zien. Met nog 8,8 seconden op de klok blokkeerde hij een potentiële gelijkmaker waardoor de 76ers de wedstrijd uiteindelijk wonnen.

Curry leidt Warriors langs Kings
De geschorste Daymond Green zag in een volgepakt Chase Center in San Francisco dat zijn Golden State Warriors zich terugvocht in de serie. Na twee nederlagen wonnen de Warriors nu wel van Sacramento Kings, 114-97. Stephen Curry was de man van de avond met 36 punten, 6 rebounds en 3 assists.

De play-offs in de NBA zie je LIVE op ESPN. Met vannacht wedstrijd 3 tussen New York Knicks en Cleveland Cavaliers om 02:30 uur op ESPN 1