|
Denne diskusjonssiden blir automatisk arkivert av ArkivBot. Alle avsnitt uten aktivitet i 30 dager vil automatisk bli flyttet. Avsnitt uten tidsstempel blir ikke arkivert. |
[overvåk]
][
Friendly bugged?
redigerHei, Nsaa!
Sorry for speaking English, Velkommen feature from friendly seemed to be bugged, it stuck on the first step when I tried to welcome someone. Lemonaka (diskusjon) 16. okt. 2023 kl. 11:27 (CEST)
- Hei @Lemonaka
- Do you have an example? B.r. Nsaa (diskusjon) 8. des. 2023 kl. 17:50 (CET)
Prefiks i etternavn
redigerAngående din tilbakestilling av min redigering på siden om Armin van Buuren. I fjor kontaktet jeg Språkrådet om hvordan norske skriveregler forholder seg til etternavn med prefiks. Svaret jeg fikk er at man bør respektere stavemåten som brukes av personen selv på originalspråket. Dette er forklaringen jeg fikk fra Språkrådet: «Det er riktig at det er en forskjell på regler eller sedvane i Nederland og Belgia når det gjelder van/Van. I Belgia skriver de normalt stor V i Van, mens det i Nederland brukes liten v dersom navnet er innledet av fornavnet (jf. 16.2 Persoonsnamen (2): https://woordenlijst.org/leidraad/16/2). På nederlandsk brukes derimot stor forbokstav dersom fornavnet er utelatt, slik du skriver. Som eksemplene på siden viser, skrives Van med stor forbokstav dersom fornavnet er utelatt (jf. De Laat, mevrouw De Laat).» Etternavnet til Armin van Buuren skal altså skrives som Van Buuren når fornavnet er utelatt. En god regel kan være å sjekke Wikipedia-siden på språket personen kommer fra hvis man er usikker. Tar du en titt på den nederlandskspråklige oppføringen om Armin van Buuren vil du oppleve at etternavnet hans konsekvent skrives Van Buuren. --Tullerusk (diskusjon) 30. nov. 2023 kl. 10:54 (CET)
- Der lærte jeg noe nytt. Ikke studert saken i slik detalj og her høres det åpenrt ut til at jeg har gjort en feil tilbakestilling. Unnskyld for det. Nsaa (diskusjon) 8. des. 2023 kl. 17:53 (CET)
Hei, Nsaa! Jeg så du har opprettet artikkelen Kulturpolitikk fram mot 2014. På Wikipedia er det en del krav en artikkel må oppfylle, blant de viktigste er WP:IKKE og WP:R. Jeg har lest gjennom artikkelen din og kommet til den konklusjon at den ikke er egnet for Wikipedia. Det er mulig jeg tar feil, så jeg har startet en diskusjon på Wikipedia:Sletting/Kulturpolitikk fram mot 2014 om hvorvidt artikkelen skal slettes. På den siden står min begrunnelse, og du og andre Wikipedia-brukere er velkommen til å ytre sin mening. Husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~
på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}.
For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Hilsen Erik d.y. 9. mar. 2024 kl. 15:24 (CET)
- Hei Erik den yngre (diskusjon · bidrag). Takk for melding. Jeg la til mer substansielt stoff på artikkelen. Vi bør helt klart omtale slike stortingsmeldinger der det benyttes så mye av våre skattepenger på ved hjelp av solide sekundærkilder. Jeg har lagt inn et par omtaler av stortingsmeldingen, og håper du synes det er nok. Kom gjerne med mer selv også. Det finnes et vel av omtaler i norske medier av denne meldingen. Nsaa (diskusjon) 10. mar. 2024 kl. 11:12 (CET)
- Ja fint om det tilføres sekundærkilder. Årlig blir det laget 20 til 50 Stortingsmeldinger (Meld. St. som det heter nå), vi har 7 artikler per nå. De som kommenteres bredt utenfor Stortinget er aktuelle å omtale med egen artikkel. Som regel er det NOU-er som omtales og har impact i offentligheten, noen NOUer har jo blitt legendariske eller viktige nasjonale dokumenter. Hilsen Erik d.y. 10. mar. 2024 kl. 12:40 (CET)
- Så lenge disse omtales bredt i norske medier så bør de inn hos oss også. At det bare ligger 7 inne viser vel egentlig at vi ikke har mange som er veldig interessert i å skrive om dette fenomenet dessverre. Bare den litt uinteressante artikkelen over har over 78 treff på «Kulturpolitikk fram mot 2014» i retriever, hvert eneste år siden den ble publisert. Nsaa (diskusjon) 10. mar. 2024 kl. 15:17 (CET)
- Ja fint om det tilføres sekundærkilder. Årlig blir det laget 20 til 50 Stortingsmeldinger (Meld. St. som det heter nå), vi har 7 artikler per nå. De som kommenteres bredt utenfor Stortinget er aktuelle å omtale med egen artikkel. Som regel er det NOU-er som omtales og har impact i offentligheten, noen NOUer har jo blitt legendariske eller viktige nasjonale dokumenter. Hilsen Erik d.y. 10. mar. 2024 kl. 12:40 (CET)
Åremålsvalget i mai 2024
redigerHei! 15. mai er det åremålsvalg på administratorer igjen, og du er en av dem som er på valg. Du bør bekrefte om du stiller til gjenvalg eller ikke, og eventuelt skrive en kort presentasjon på valgsiden. Dersom du ikke ønsker gjenvalg, kan du gi beskjed under denne meldingen eller på valgsiden. Du kan også gi beskjed på e-post. --Anne-Sophie Ofrim (diskusjon) 1. mai 2024 kl. 16:40 (CEST)
- Hei @Anne-Sophie Ofrim:, jeg har bekreftet ønsket om gjenvalg. Tusen takk for oppfølgingen rundt dette. Nsaa (diskusjon) 1. mai 2024 kl. 18:49 (CEST)
Byråkrathjelp
redigerHei. Se på denne redigeringen. Denne brukeren bør vel ikke være autopatruljert? Den rettigheten får jeg fjernet, men det hjelper vel lite så lenge brukeren har rettigheten patruljør? Den må en byråkrat fjerne. ///Mvh. 1000mm (diskusjon) 28. des. 2024 kl. 15:31 (CET)
- Helt uakseptabelt. Takk for melding. Se https://no.wikipedia.org/w/index.php?title=Brukerdiskusjon:Eivindgh&oldid=24876542#Magnus_Carlsen – Nsaa (diskusjon) 28. des. 2024 kl. 16:07 (CET)
- Ja, jeg har sett den tråden også. ///Mvh. 1000mm (diskusjon) 28. des. 2024 kl. 16:24 (CET)