Han ägde mig: En sann berättelse om att överleva en mans våld

1497 Recensioner

4

Längd
8T 2min
Språk
Svenska
Format
Kategori

Biografier

Han ägde mig: En sann berättelse om att överleva en mans våld

1497 Recensioner

4

Längd
8T 2min
Språk
Svenska
Format
Kategori

Biografier

Andra gillade också ...

Lyssna när som helst, var som helst

Kliv in i en oändlig värld av stories

  • 1 miljon stories
  • Hundratals nya stories varje vecka
  • Få tillgång till exklusivt innehåll
  • Avsluta när du vill
Starta erbjudandet
SE - Details page - Device banner - 894x1036
Cover for Han ägde mig: En sann berättelse om att överleva en mans våld
Cover for Han ägde mig: En sann berättelse om att överleva en mans våld

Betyg och recensioner

Samlade recensioner

4

Helhetsbetyg baserat på 1497 betyg

Andra beskrev boken så här:

  • Sorglig

  • Tankeväckande

  • Bladvändare

Ladda ner appen för att vara med i snacket och lämna recensioner.

Mest populära

Visar 10 av 1497

  • Zizi

    14 juni 2024

    Fruktansvärd berättelse. Så hemskt att inte alla runt om inte berättade hur fantastiskt hon var, och att allt han gjorde var fel och olagligt. Hade hon fått höra det gång på gång, hade hon nog lämnat tidigare. Sedan är det lika hemskt att läsa alla recensioner här, hur människor skuldbelägger henne, INTE honom. Det är en skam att det finns människor som dessa!!

  • Caro

    15 juni 2024

    Bladvändare

    Det smärtar mig att läsa recensionerna som fortsätter lägga skammen på den utsatta kvinnan. Det är sorgligt att se att mänskligheten inte kommit längre än så, att trots att vi sitter med en kvinnas historia om en mans våld i vår händer så vill vi fortsätta lägga skuld på kvinnan. Döm inte en annan människa förrän du själv varit i den personens skor. En otroligt gripande historia om hur allt inte är som det ser ut att vara på ytan och att du aldrig kan veta vad som pågår på insidan av en människa du träffar. All kärlek och styrka till kvinnan i boken, jag hoppas hon fortsätter leva fritt, även när han kommer ut.

  • Margona

    14 juni 2024

    Tankeväckande

    En ärlig å skrämmande berättelse från verkligheten 😰 Ni som rackar ner på berättelsen och har åsikter om föräldraansvar mm har INGEN som helst aning om hur våld i nära relationer är - Tur för Er å tack å lov att merparten skonas å får uppleva sunda relationer!

  • T

    15 juni 2024

    Sorglig

    De som skriver att de inte har några sympatier och tycker att hon skulle lämnat tidigare, jag hoppas att ni aldrig behöver gå igenom något liknande och att de omkring er inte har lika dåligt med empati. Normaliseringsprocessen (som börjar med ”love bombing) i psykiskt och fysiskt våld finns i alla typer av sekter, även tvåmanssekten som en osund relation är. Sorglig historia men nästan ännu sorgligare hur stor bristen på empati är hos många. Man behöver inte förstå allt men att sparka på någon som ligger är osmakligt. (Nej har inte varit med om samma sak utan är bara normalt funtad).Om boken: Väl skriven gestaltning av hur ett till synes lugnt och enkelt småstadsliv kan innehålla smärta och mörker bakom stängda dörrar.

  • Lisa

    12 juni 2024

    Häpnadsväckande

    Viktigt ämne. Kan dock inte släppa tanken om att hon är en oansvarig förälder och egoistisk.

  • Helena

    16 juni 2024

    Tankeväckande
    Sorglig

    Jag läser i rescensionerna att många anklagar Carola och tycker att hon betett sig fel! Hur fasen kan man anklaga någon som blivit hjärntvättad av en psykopat? Det är lätt att vara dömande när man själv inte varit utsatt.

  • Lena

    14 juni 2024

    Tankeväckande

    Lätt att lägga skulden på henne men då har man inte varit med om detta för henne var allt normalt . Hoppas livet för dig och dina barn har löst sig. Uppläsare väldigt bra.

  • Agneta

    14 juni 2024

    Bladvändare
    Tankeväckande
    Sorglig
    Häpnadsväckande
    Läskig
    Förutsägbar

    Stackars människa! Hon måste ändå vara otroligt stark som klarade sig igenom detta helvete! Men hur tänkte man i hovrätten? Tre års fängelse när man förstört en människas liv! Skandal!

  • Nina

    15 juni 2024

    Tankeväckande

    Denna man kan manipulerar precis alla och de är lätt att döma när man bara läser en bok. Sanningen har nog varit värre!! Stolt över dessa två mammor som kämpar vidare nu å ger sina barn en bra framtid trots barnens far!! Kärleken segrar!!!!!!

  • Ann-Sofie

    17 juni 2024

    Användare som skriver att detta skulle vara hennes fel. Ni är en del av problemet och gör att överlevare i liknande sits som Carola inte vågar berätta. Jag tackar författaren som vågade dela med sig av sin historia på ett så rått sätt. Jag tycker boken var engagerande och jag blev snabbt investerad.