Bu ay Prime Video'da neler var? Temmuz 2024

tarihinde güncellendi

JustWatch ekibi olarak hazırladığımız bu rehberde Temmuz ayında Prime Video Türkiye'de hangi filmlerin, dizilerin ve programların yayına gireceğini öğrenebilirsiniz. Prime Video kütüphanesinde Temmuz ayında eklenecek içeriklerden öne çıkanlara göz atın, ay boyunca platformun Türkiye'deki abonelerine sunduğu tüm içerikleri yayın tarihlerine göre inceleyin. 

Temmuz 2024'te Prime Video’da yayına girecek içeriklerin tam listesi

1 Temmuz

  • Ejderha Dövmeli Kız (The Girl with the Dragon Tattoo)

  • Örümcek Ağındaki Kız (The Girl in the Spider's Web)

  • Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw (Hobbs & Shaw)

  • Creed: Efsanenin Doğuşu (Creed)

3 Temmuz

  • Efsane

4 Temmuz

  • Kaçık Astronot (Space Cadet)

5 Temmuz

  • Sil Baştan (Eternal Sunshine of the Spotless Mind)

  • Schindler'in Listesi (Schindler's List)

  • Parçalanmış (Split)

  • Bir Konuşabilse... (Lost in Translation)

  • Jurassic World: Yıkılmış Krallık (Jurassic World: Fallen Kingdom)

19 Temmuz

  • Those About to Die

25 Temmuz 

  • The Ministry of Ungentlemanly Warfare

Disney Plus
Gain
YouTube Premium
Netflix
blutv
puhutv
Amazon Prime Video
Google Play Movies
Apple TV
MUBI
Curiosity Stream
TV+
Spamflix
DOCSVILLE
WOW Presents Plus
Magellan TV
BroadwayHD
Filmzie
Dekkoo
True Story
DocAlliance Films
Hoichoi
Eventive
Cultpix
Takflix
Sun Nxt
Crunchyroll
Shahid VIP
Filtreler
  1. Ejderha Dövmeli Kız

    #1

    Asılsız bir iddia ile suçlanan Mikael Blomkvist (Daniel Craig), adını temize çıkartmak için elinden geleni yapmaya and içer. İsveç’in zengin endüstri patronları arasında yer alan Henrik Vanger ise, çok sevdiği ve uzun zamandır kayıp olan yeğeni Harriet’ın ortadan kaybolmasının ardındaki gerçeği aydınlatması için gazeteci Blomkvist'i görevlendirir. Başı zaten dertte olan gazeteci, yeğenin ölümünden muhtemelen sorumlu olan ailenin malikanesine doğru yol alır.Bu sırada, Milton Güvenlik adına çalışan sıra dışı "hacker" Lisbeth Salander (Rooney Mara) da Blomkvist’in geçmişini araştırmakla görevlendirilir. Yolları kesişen ikili geçmişten bugüne uzanan bir cinayetler zincirini çözmeye çalışırken, aralarında hassas bir güven köprüsü de oluşacaktır...

  2. Örümcek Ağındaki Kız

    #2

    Birbirlerine tamamen zıt insanlar olsalar da doğruları ortaya çıkarmak için mücadele veren bilgisayar korsanı Lisbeth Salander (Claire Foy) ve gazeteci Mikael Blomkvist (Sverrir Gudnason), bu kez kendilerini dev bir örümcek ağının ortasında bulur. Bu debelendikçe karmaşıklaşan örümcek ağı casuslar, siber suçlular ve yozlaşmış hükümet yetkilileriyle doludur.

  3. Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw

    #3

    Birbirlerinden hiç haz etmeyen Amerikan Diplomatik Güvenlik Hizmetlerinin sadık ajanı Luke Hobbs ile eski bir İngiliz askeri elit ajanı olan kanunsuz Deckard Shaw, siber genetik ile güçlendirilmiş anarşist Brixton’nın insanlığın sonunu getirecek bir virüsü ele geçirmemesi için birlikte çalışmak zorunda kalır. Artık bu ezeli düşmanların insanlığı sonsuza dek değiştirebilecek biyolojik, sinsi bir tehdidi durdurmak için birlikte çalışmaktan başka seçenekleri yoktur. (Hızlı ve Öfkeli serisinin spin-off filmi olan Hobbs & Shaw, seriden tanıdığımız Luke Hobbs ve Deckard Shaw karakterlerine odaklanıyor.)

  4. Creed: Efsanenin Doğuşu

    #4

    Eski boksör Apollo Creed'in evlilik dışı biri ilişkiden doğan çocuğu olan Donnie annesinin ölümünün ardından Creed'in dul eşi tarafından himaye altına alınır ve zengin bir ailede rahat bir şekilde büyür. Üvey annesinin himayesinde gayet iyi bir yaşama kavuşan Adonis, önündeki tüm iyi yaşam fırsatlarına rağmen tek bir arzu ile yanıp tutuşmaktadır; babası gibi boksör olmak! Kendini eğitmesi için babası Apollo Creed'in hem rakibi hem de yakın dostu olan, boks hayatını çoktan geride bırakmış Rocky Balboa’yı bulmaya Philadelphia'ya gider.

  5. Efsane

    Efsane

    2024

    #5

    Ailesiyle birlikte Çorum'da yaşayan Sadık, binlerce yıllık bir aile geleneği olarak yoğurtçuluk yapmaktadır. Lezzeti ve şifasıyla bilinen yoğurtların sırrı, yoğurtları yapan ailenin en büyüğü olan Dede tarafından saklanır. Ancak bir yaz günü kar yağması her şeyi değiştirecektir. Efsaneye göre yaz günü kar yağarsa yoğurdun sırrı bir başkasına aktarılmalıdır aksi takdirde ailenin başına büyük bir felaket gelecektir. Dede bir an önce el vermek için Yoğurtçuoğlu ailesinin tüm üyelerini bir araya toplamak ister. İkiz kardeşler Sadık ve Özgür, yoğurdun sırrını öğrenebilmek için amansız bir mücadeleye girişir.

  6. Kaçık Astronot

    Kaçık Astronot

    2024

    #6

    Hep uzaya gitmeyi hayal eden Tiffany "Rex" Simpson, sahte bir başvuru formuyla NASA'nın son derece rekabetçi astronot eğitim programına kabul edilmeyi başarır. Boyundan büyük bir işe kalkışan bu Floridalı kız, zekâsı, cesareti ve azmi sayesinde foyası açığa çıkmadan eğitimini tamamlayıp uzaya çıkabilecek mi?

  7. Sil Baştan

    Sil Baştan

    2004

    #7

    Joel Barish, iki yıl boyunca beraber olduğu sevgilisinden oldukça şaşırtıcı bir haber alıyor. Kadın, bir teknolojik deneye katılarak, ilişkilerini tamamen hafızasından silmiştir. Yani Barish'in kim olduğunu bile hatırlamamaktadır. Bu gelişme üzerine küplere binen adam, aynı prosedürü kendi üzerinde de gerçekleştirmek ister...Film, adamın hafızaları silinirken, yaşanılan ilişkiyi gözler önüne serer. Adam da bir kez daha oldukça iyi başlayan ve sonradan tadı kaçan ilişkiyi izler. Fakat zaman geçtikçe ve sıra yaşanılan güzel şeylere gelince, üzerindeki müdaheleyi durdurmak ister. Pişman olmuştur!

  8. Schindler'in Listesi

    #8

    Tüm zamanların tarihsel açıdan en önemli filmlerinden biri olan Steven Spielberg'in Schindler'in Listesi, cesaret ve inanç dersleriyle nesiller boyu ilham vermeye devam eden güçlü bir hikaye. En İyi Film ve En İyi Yönetmen de dahil olmak üzere yedi Akademi Ödülü sahibi olan bu inanılmaz gerçek hikaye, Holokost sırasında 1.100'den fazla Yahudinin hayatını kurtaran esrarengiz Oskar Schindler'i (Liam Neeson) konu alıyor. Bu, fark yaratan bir adamın zaferi ve yaptıkları sayesinde insanlık tarihinin en karanlık bölümlerinden birini atlatanların dramıdır.

  9. Parçalanmış

    Parçalanmış

    2016

    #9

    Güvenilir psikiyatr Dr. Fletcher, Kevin adlı hastasının en az 23 farklı kişiliği bünyesinde barındırdığını kanıtlamıştır. Ancak henüz tamamen ortaya çıkmamış son bir kişilik vardır ki, meydana çıktığında diğer kişilikleri süpürecek çok vahşi bir karakterin habercisidir. Bu dizginlemesi zor gücün etkisiyle Kevin, 3 genç kızı kaçırıp yaşadığı yerde alıkoyar. Hırslı ve kararlı Casey'nin önderliğinde gençler hayatta kalabilmek için, Kevin içindeki şeytani güce tamamen boyun eğmeden önce oradan kaçmak zorundadırlar.

  10. Bir Konuşabilse

    Bir Konuşabilse

    2003

    #10

    Orta yaşı çoktan geçmiş, evli ve çocuklu Amerikalı aktör Bob bir reklam çekimi için Japonya’ya gelir. Tokyo’da kaldığı otelde bir başka Amerikalı ile fotoğrafçı kocasının peşinden buraya gelmiş olan sevimli ama ciddi Charlotte ile tanışır. Dillerine ve kültürlerine uzak oldukları bu insanların ülkesinde fazlasıyla yabancı olan ve iletişimsizlik denizinde boğulan bu iki yabancı, bir Tokyo haftasonunda birdenbire yakınlaşacaklardır.

  11. Jurassic World: Yıkılmış Krallık

    #11

    İlk filmde yaşanan facianın ardından, Claire’in (Bryce Dallas Howard) parkı yönetirken birer market ürünü gibi gördüğü dinozorlara olan bakış açısı değişir ve “Dinozor Koruma Grubu” isimli bir organizasyon kurar… Amacı; aktif bir yanardağın harekete geçtiği adada yaşayan dinozorları adadan çıkarmanın bir yolunu bulmaktır… Claire, bu tehlikeli ve zor görevi yerine getirebilmek için de dinozorlara karşı baskınlığını kanıtlamış olan tanıdığı tek kişiden, Owen Grady (Chris Pratt)'den yardım ister… İkilinin bir kurtarma görevi amacıyla gittikleri adada ise her şey sarpa saracaktır…

  12. Those About to Die

    #12

    Roma, M.S. 79. Sıkılan, huzursuz ve giderek şiddete yönelen halkı hizada tutan iki şey vardır: Ücretsiz gıda ve olağanüstü gösteriler. Eğlencenin tadı yavanlaşıp, giderek daha kana susamış bir hâle geldikçe, gladyatör dövüşleri için tasarlanmış bir stadyuma ihtiyaç duyulur. Bu altında binlerce insanın çalışıp yaşadığı Kolezyum'dur ve aralarından binlercesi oyunlar için ölecektir.