Genk VV - Heusden 06

Derde Provinciale ALimburg

Genk VV wint duel met Heusden 06

Genk VV won zaterdag het thuisduel met Heusden 06. De wedstrijd eindigde op 4-0.

Bron: RBFA app

Op het half uur nam Genk VV de leiding, toen Jamie Peeters scoorde. Céderic Peter Kochen bracht in de 36ste minuut Genk VV op 2-0. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Luca Morganti en vergrootte de voorsprong. De thuisploeg vond het net nogmaals via Kochen in de 76ste minuut.

Bolderberg is de volgende tegenstander voor Genk VV in de uitwedstrijd. Heusden 06 speelt een thuiswedstrijd tegen Koersel B. Beide wedstrijden worden op zondag 22 september om 15 uur gespeeld.

DOELPUNTEN: 30' Peeters 1-0, 36' Kochen 2-0, 56' Morganti 3-0, 76' Kochen 4-0.

GELE KAARTEN: 37' Jansen (Genk VV), 53' Hoeven (Heusden 06), 78' Breban (Genk VV).

GENK VV: Croonen, Sergiacomo, Bijnens (78' Huybregts), Peeters (65' Breban), Jansen, Morganti, Van De Heijning, Gregoor, Moerkerke, Engelen (29' Nijsten), Kochen.

HEUSDEN 06: Roosen, B. Thoelen (79' Princen), Tullen, Russo (65' Laenen), Imzri, Vernijns, Deferme, K. Thoelen, Claes, Hoeven, Clerix, Cops.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.