Un cop hagis escrit allò que vols cercar, se't mostraran els suggeriments. Fes servir les fletxes amunt i avall per donar una ullada a tots els suggeriments. Per seleccionar-ne un, prem Retorn. Si el fragment seleccionat és una oració, se cercarà aquest text. Si el suggeriment és un enllaç, el navegador obrirà la pàgina.
Com es fa?

Enviar documents a través d'un missatge

Tampoc no és possible adjuntar i enviar documents, com ara un PDF, directament als missatges. No obstant això, tens l'opció de compartir un enllaç al document si està allotjat en una plataforma d'intercanvi d'arxius com ara Google Drive, Dropbox, OneDrive o WeTransfer.

Enviar enllaços amb documents

Un cop hagis pujat el document a la plataforma d'intercanvi d'arxius que vulguis, pots compartir-ne l'enllaç quan enviïs un missatge a un amfitrió o un hoste.

Enviar enllaços amb documents des d'un ordinador

1. Clica Missatges i selecciona el fil que vols.
  2. Escriu o enganxa l'enllaç al document que has pujat a la plataforma d'intercanvi d'arxius.
  3. Clica Envia.

Triar les opcions de configuració perquè l'enllaç es pugui compartir

La majoria de les plataformes d'intercanvi d'arxius et permeten ajustar la configuració de privacitat perquè puguis controlar qui té accés al fitxer. També pots restringir-ne l'accés o demanar una contrasenya. Comprova la configuració que tens establerta per assegurar-te que l'amfitrió o l'hoste puguin accedir al document.

Polítiques que cal complir quan s'envien missatges a través d'Airbnb

Tingues en compte que l'ús del correu electrònic i els missatges ha de complir la nostra Política d'accions fora de la plataforma. No pots fer servir el correu electrònic ni els missatges per demanar les dades de contacte als hostes abans de reservar un allotjament, ni fer un ús indegut d'aquestes dades personals.

T'hem ajudat amb aquest article?

Articles relacionats

Obtén ajuda amb les reserves, el compte i molt més.
Inicia la sessió o registra't