Програма Viva Insights автоматично інсталюється в Teams, коли адміністратор активує програму в керованих програмах. Інсталювавши програму, адміністратор зможе знайти та закріпити Viva Insights в програмі Teams для легкого доступу.   

Примітка.: Якщо ви перебуваєте в середовищах Microsoft 365 GCC, GCC-High або DoD, адміністратор не інсталює Viva Insights. Див. статтю Інсталяція Viva Insights в GCC, GCC-High і DoD.

Додавши програму, ви матимете доступ до всіх її функцій, зокрема подяки, захисту часу, відображення, постійного зв'язку та віртуального маршруту. 

Пошук і закріплення програми 

На основі платформи, яка використовуватиметься для перегляду ваших аналітичних даних у Teams, виберіть і виконайте кроки в одному або обох наведених нижче розділах.  

  1. Виберіть три крапки (додаткові програми) на панелі ліворуч у Teams.

  2. У полі пошуку введіть Microsoft Viva Insights, а потім виберіть його.

  3. Клацніть правою кнопкою миші піктограму програми, яка відображається на панелі ліворуч у Teams, а потім виберіть закріпити, щоб зробити програму видимою на панелі ліворуч у Teams.

Примітка.: Ви можете змінити порядок програм на панелі команд програми Teams, перетягнувши піктограми програм. Докладні відомості див. в статті Закріплення програми для легкого доступу. 

  1. Виберіть три крапки (...) на панелі ліворуч у Teams.

  2. Виберіть Viva Insights, щоб відкрити його.

  3. Натисніть кнопку Перевпорядкувати , а потім перетягніть піктограму програми, щоб видалити її з розділу Додатково Редагування параметрів навігації на мобільних пристроях.

  4. Натисніть кнопку Готово , щоб зберегти зміни.

Видалення програми 

  1. У Teams на панелі ліворуч виберіть три крапки (...).

  2. Якщо Viva Insights не відображається в останньому поданні, знайдіть його за допомогою пошуку.

  3. Клацніть правою кнопкою миші Viva Insights, а потім виберіть видалити.

  4. Коли з'явиться відповідний запит, знову натисніть кнопку Видалити .

Інсталяція Viva Insights у GCC, GCC-High і DoD

Якщо ви перебуваєте в одному з цих середовищ Microsoft 365, програма Viva Insights не попередньо інсталюється в Teams: Хмара урядових спільнот (GCC), GCC-High і Міністерство оборони (DoD). Якщо адміністратор не вимкнув програму, ви можете додати Viva Insights до Teams самостійно:

  1. Виберіть три крапки (...) на лівій панелі в Teams.

  2. У полі пошуку введіть Microsoft Viva Insights.

  3. Натисніть кнопку Додати.

  4. Щоб закріпити програму, клацніть правою кнопкою миші піктограму програми, яка відображається на панелі ліворуч у Teams, а потім виберіть піктограму Закріпити , щоб зробити її видимою на панелі ліворуч у Teams.

Докладніше

вступ Viva Insights 

Запитання й відповіді про програму "Особисті аналітичні дані"

Потрібна додаткова довідка?

Потрібні додаткові параметри?

Ознайомтеся з перевагами передплати, перегляньте навчальні курси, дізнайтесь, як захистити свій пристрій тощо.

Спільноти допомагають ставити запитання й відповідати на них, надавати відгуки та дізнаватися думки висококваліфікованих експертів.