Αν δείτε μη αναμενόμενες χρεώσεις από τη Microsoft σε μια αναλυτική κατάσταση από την τράπεζα, την πιστωτική κάρτα ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία παροχής πληρωμής, θα θέλαμε να σας βοηθήσουμε να επιλύσετε την ερώτησή σας το συντομότερο δυνατό.

Αν δεν αναγνωρίζετε μια χρέωση στον λογαριασμό σας, μεταβείτε στη σελίδα Διαχείριση των πληρωμών σας στον πίνακα εργαλείων του λογαριασμού Microsoft και επιλέξτε "Διερεύνηση". Μάθετε περισσότερα.

Ακολουθούν οι πιο πιθανές αιτίες για μια άγνωστη χρέωση:

  • Μια συνδρομή Microsoft έχει ενεργοποιημένη την περιοδική χρέωση.

  • Κάποιο άτομο που γνωρίζετε, όπως ένα μέλος της οικογένειας, αγόρασε κάτι με την κάρτα σας. Τώρα μπορείτε να διερευνήσετε αυτό το θέμα στη σελίδα Διαχείριση των πληρωμών σας .

  • Μια χρέωση που είχε απορριφθεί προηγουμένως χρεώθηκε ξανά.

  • Μια προπαραγγελία ή μια διαιρεμένη παραγγελία στάλθηκε.

  • Κάποιος πραγματοποίησε μια αγορά εντός εφαρμογής από μια εφαρμογή, ένα παιχνίδι ή ένα γραφείο.

Χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα αντιμετώπισης προβλημάτων, για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε γιατί χρεωθ έχετε χρεωθεί.Εκκίνηση

Δείτε επίσης

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;

Συμβουλή: Αν πιστεύετε ότι κάποιο άτομο έχει αποκτήσει τις πληροφορίες πληρωμής σας, επικοινωνήστε με την τράπεζά σας ή την υπηρεσία παροχής πληρωμής σας για να αποτρέψετε περισσότερες χρεώσεις. Πείτε του ότι η πιστωτική σας κάρτα έχει κλαπεί ή παραβιαστεί - Εάν αμφισβητήσετε μόνο τις χρεώσεις, δεν υπάρχει τίποτα που να εμποδίζει την επανάληψη των δόλιων χρεώσεων.

Επικοινωνία με την υποστήριξη

Για τεχνική υποστήριξη, μεταβείτε στην Επικοινωνία με την Υποστήριξη της Microsoft, εισαγάγετε το πρόβλημά σας και επιλέξτε Λήψη βοήθειας. Εάν εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια, επιλέξτε Επικοινωνία με την υποστήριξη για να μεταβείτε στην καλύτερη επιλογή υποστήριξης.

Εάν είστε επιχειρηματικός πελάτης, επισκεφτείτε το θέμα Βοήθεια για τις χρεώσεις για επιχειρήσεις ή Κατανοήστε το λογαριασμό χρέωσής σας για το Microsoft Azure.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;

Θέλετε περισσότερες επιλογές;

Εξερευνήστε τα πλεονεκτήματα της συνδρομής, περιηγηθείτε σε εκπαιδευτικά σεμινάρια, μάθετε πώς μπορείτε να προστατεύσετε τη συσκευή σας και πολλά άλλα.

Οι κοινότητες σάς βοηθούν να κάνετε και να απαντάτε σε ερωτήσεις, να δίνετε σχόλια και να ακούτε από ειδικούς με πλούσια γνώση.