AO3 News

Post Header

Published:
2024-08-29 15:21:26 UTC
Original:
2024 OTW Board Election Statistics
Tags:

Volební novinky OTW

Teď, když jsou volby pro rok 2024 za námi, rádi bychom se s vámi podělili o statistiky ohledně volební účasti!

Ve volbách pro rok 2024 jsme měli celkově 14 959 oprávněných voličů. Z tohoto počtu odevzdalo svůj hlas 3 415 voličů, což tvoří 22,8 % všech potenciálních voličů.

Volební účast je nižší než byla v loňském roce, kdy dosáhla 27,8 %.

Zaznamenali jsme také pokles počtu odevzdaných hlasů, z 4 247 na 3 415, což představuje celkem -19,6 % pokles.

Volební výbor je odhodlán i nadále povzbuzovat oprávněné voliče k účasti ve volbách. Každý ze zvolených členů Představenstva může mít důležitý vliv na dlouhodobé zdraví projektů OTW (Společnosti pro transformativní tvorbu) a my chceme, aby naši členové měli možnost se vyjádřit.

Žádáme o pochopení ty z vás, kteří projevili zájem se dozvědět, kolik hlasů obdržel každý z kandidátů . Náš volební proces je nastaven tak, aby byla do Představenstva zvolena vyrovnaná skupina členů, což umožní jejich hladkou spolupráci, a tuto informaci proto nezveřejňujeme. Všeobecně také nesdělujeme, který z neúspěšných kandidátů obdržel nejméně hlasů, nechceme je totiž odradit od další kandidatury v budoucnu, kdy mohou být okolnosti i zájmy členů jiné.

Ještě jednou velice děkujeme všem, kteří se voleb v jakékoliv jejich fázi zúčastnili! Doufáme, že se s vámi u virtuálního hlasování znovu potkáme i příští rok.


OTW je nezisková kmenová organizace zastřešující množství projektů, včetně AO3, Fanlore, Otevřených dveří, TWC a Právní obrany OTW. Jsme fanoušky vedená a zcela příspěvky podporovaná organizace s personálem sestaveným čistě z dobrovolníků. Více informací o nás najdete na stránkách OTW. Pokud se chcete dozvědět více o týmu dobrovolníků, který tento článek přeložil, podívejte se na stránky Překladu.