De rijkste acteur heeft een vermogen van $2,5 miljard en het is niet Dwayne Johnson

De rijkste acteur heeft een vermogen van $2,5 miljard en het is niet Dwayne Johnson

Actrice Jami Gertz vergaarde haar fortuin voornamelijk door haar huwelijk met miljardair Tony Ressler en investeringen in sportteams.

Dwayne Johnson behoort tot een van de rijkste acteurs ter wereld met een geschat vermogen van $700 miljoen. De ster uit Black Adam en Jumanji blijft echter ver achter bij de allerrijkste acteur. Die heeft namelijk een vermogen van $2,5 miljard.

Dikke kans dat je haar eigenlijk helemaal niet kent. Jami Gertz is namelijk een actrice die in de jaren 80 erg bekend was. Zij speelde in onder meer Renegades, Crossroads, The Lost Boys en Twister.

Meer naast acteren alleen
De nu 58-jarige ster acteert weinig meer. Soms pakt ze een bijrol in een serie als Ally McBeal, Seinfeld en Modern Family. In 2022 was ze te zien in de film I Want You Back.

Het is duidelijk dat je met af en toe een rolletje niet de allerrijkste actrice ter wereld wordt. Haar grootste fortuin komt dan ook door haar huwelijk met miljardair Tony Ressler. Ze zijn al bijna vijfendertig jaar samen en hebben drie kinderen.

Sportteams zijn veel waard
Samen investeren ze onder meer in sportteams als NBA, Atlanta Hawks en Milwaukee Beavers. En daaraan valt veel te verdienen. Een deel van hun vermogen stoppen ze terug in goede doelen - en daar is Jami misschien het meest bekend door. Meer over Jami Gertz volgt in onderstaande YouTube-video van Luxury Today.



NieuwsFilm

meest populair