Reklama

Reklama

Taká obyčajná rodinka

(seriál)
Ukážka z filmu 9
USA, (2009–2018), 75 h 32 min (Minutáž: 21–22 min)

Hudba:

Joey Newman

Hrajú:

Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer, Chris Kattan, Frances Bay, Bob Clendenin, Paul Hipp, Doris Roberts, Marsha Mason (viac)
(ďalšie profesie)

Série(9) / Epizódy(215)

Obsahy(1)

Frankie Hecková je v strednom veku a s mužom Mikeom má tri deti. A aj keď je ich rodina niekedy zľahka nefunkčná, spoločne zvládnu každý problém. (HBO Max)

Videá (21)

Ukážka z filmu 9

Recenzie (250)

Ded@M@tes 

všetky recenzie používateľa

Komediální seriál z prostředí neobyčejné rodinky. Nějak jsem se do toho zabral a teď mě mrzí že jsem už viděl dost a musím jen čekat na další série. Vtipné scény pubertálních dětí a hlav rodiny. Výplň času jak má být. / Viděné epizody z 1-7 série *168.dílů / Očekávám 8 sérii ( Hodnocení: 9/10 ) ()

HAssAN 

všetky recenzie používateľa

Príbehy radostí a starostí matky, manželky a predavačky áut Frankie a zbytku rodiny, ktorá žije v Orsone, Indiana v strede (middle) USA kde sa nič nedeje. Tri deti: Axl permanentne behá po byte v trenírkach a s kopou teenagerských problémov, Sue pri každom pokuse zapadnúť do nejakej skupiny vyhorí a najmladší Brick samotár s imaginárnym priateľom, ktorému vždy chrapľavo zopakuje posledné slová. A otec rodiny, ktorý sa sem tam zapojí aj do diania okolo neho. Seriál je celkom vtipný a za krpca dávam imaginárnu 4*. ()

Reklama

baiskon108 

všetky recenzie používateľa

Pro začátek bych chtěl říct, že k smrti nenávidím sitcomy. Jsou nekonečné, nenavazující a mnohdy vycpané otravným umělým smíchem. A ano, i tady si v podstatě můžeme pustit random díly, oni na sebe totiž nějak násilně nenavazují, ale malé pouto mezi nimi přeci jen je. A to čas. Přiznejme si – v seriálu vystupují převážně děti, u kterých můžeme postupem těch let fascinovaně pozorovat, jak nám oni a i samotní herci rostou před očima. Je to tak uchvacující, když vidíte v prvních dílech nejstaršího Axla na střední škole a následně v posledních dílech zas na střední Bricka. Tahle rodina jako celek funguje vážně na jedničku. Za mé oblíbence určitě považuji Mika a Axla, perlí ty nejlepší hlášky vůbec. Brick je taky super, vše, co řekne, stojí i za hlubší zamyšlení, ale někdy mě jeho bizár povaha trochu štve. A Sue, to je prostě nejslabší článek, obdivuji ale její nezlomnou vůli a touhu se nikdy nevzat. Většina vedlejších postav je tu bohužel dost odbytá, působí prostě až moc stupidně. Trochu mi vadí, že všechny série se sebou strašně splývají, neboť mají stále ty samé motivy (Díkůvzdání, Vánoce, Halloween, Den matek,...). Jen mi přijde, že to mohlo být více nápadité. Ale co se mi naopak líbilo i když se to také neustále opakovalo – každý díl měl v celku hřejivě šťastný konec. Někdy to bylo vyloženě klišé, ale někdy mě to vážně dojalo až k slzám. Poslední série byla vážně výborná, hlavně díky romanci Sue a Seana. Ani mě nezajímalo, jak to dopadne, vždyť to bylo jasné, ale ta cesta k tomu vztahu.  S osudem té sněhové koule si vážně tvůrci do detailu vyhráli, normálně jsem měl vždy husinu z toho, co se s ní vlastně stane. Nemůžu uvěřit, že tenhle seriál, který trval devět let, už vážně skončil. U posledního dílu jsem slzil sentimentem. ()

BugHer0 

všetky recenzie používateľa

Jelikož seriál překládám pro dabing, je to moje srdcovka. Tahle rodinka je prostě super a Middle u mě po pár řadách předčil všude opěvovanou Modern Family. Samozřejmě se nemůže rovnat peckám typu The Big Bang Theory nebo HIMYM, ale je to dáno hlavně tím, že tenhle seriál ocení spíš rodiče než puberťáci. Každopádně Axl je borec a já jsem zvědav na dabing 4. řady, která brzy začne na HBO Comedy. Je velká škoda, že v něm už nezazní skvělý hlas Vladimíra Čecha, který k Mikeovi dokonale pasoval. Uvidíme, jak to bude vypadat... ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Průměrňákovi" sa mi na prvý pohľad zdali hodne podpriemerní. Bola to pre mňa len podivná rodina exotov, ktorá ma spočiatku vôbec nezaujala. Ale postupne si ma namotali do takej miery, že sa teším na každú ďalšiu ich epizódu. Manželia Mike a Frankie Heckovci a ich traja potomkovia (Axl, Sue a Brick) ma dokážu výborne pobaviť. Nejaký ten čas mi síce trvalo, pokiaľ som si na nich privykol, ale teraz táto "Taká obyčajná rodinka" má moje plné sympatie. Je to pohodový, americký, rodinný sitkom. ***** ()

Galéria (1 852)

Zaujímavosti (53)

  • Prostřední jméno Sue (Eden Sher) je shodou okolností také Sue. Její první jméno totiž bylo původně napsáno do kolonky pro druhé jméno a do první kolonky bylo jen přepsáno. (peeteno78)
  • Ve 13. epizodě 3. série je na konci epizody věnování Francis Bay. Ta hrála tetičku Ginny v letech 2009-2011, zemřela 15. září 2011 ve věku 92 let. (Zdroj: serialzone.cz)

Súvisiace novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (viac)

Reklama

Reklama