Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Díky nahrávce z domácí kamery bývalá vojačka zjistí, že smrt jejího manžela je jenom špička ledovce vražedného organizovaného zločinu, který sahá daleko do minulosti. (Netflix)

Recenzie (112)

PepusGi11._ 

všetky recenzie používateľa

Přijemnej,krátkej seriál ,skouknutelnej za jedno odpoledne...Pestrý děj,zaujala mě aj uvodni hudba,překrásná herečka,perfektně vymyšleny zápletky a závěr byla pro mě fakt třešnička 😀🙂🙂🙂...Přijemny,opravdu....Tak žije,nebo nežije?😀..A kdo ho...ehm zabil??...Dvě hlavní otázky....Fakt doporučuju,sem velmi spokojenej🙂🙂 ()

RedRose 

všetky recenzie používateľa

(BACHA SPOILERY) Po zhlédnutí poslednich dvou dílů stahuji hodnocení až do podprůměru, protože výsledek ani trochu neodpovídá šestidílnému průběhu a chováni hlavní postavy: 40-ti kilové Rambo ženy !! Jednoduše ne !! Tohle není překvapivý zvrat v závěru, to je podraz a závěr něčeho jiného, než jsme sledovali... A ono sebeobětování na konci? Tězko někdy uvěřím tomu, že matka, která zabije manžela, aby jejich dceru nevychovával vrah, se později sama obětuje, aby odhalila spiknutí a dcera tím pádem vyrůstala bez rodičů, byť v tomto případě měla několik chlapů, kteří se o ni postarali... S tím co víme na konci, má průběh logických děr jako v ementálu a červené hodnocení zde opravdu nechápu... ()

Reklama

Wysch 

všetky recenzie používateľa

Tak jako plotwist v poslední epizodě je celkem what the f, ale jinak jsem to tak nějak zkonzumoval. Takovej fakt hodně tvrdej hamburger. Nezdravej, občas až moc tučnej, houska občas až moc tvrdá a zelenina až moc stará. Takovej fakt hnusnej fast food, po kterým se ale člověk kupodivu nepos*al, a tak se podívá na druhou epizodu, a jede dál až do konce, protože po čtvrté epizodě si řekne, že když už to dokoukal sem, že ten hambáč prostě sežere celej. Objektivně je to asi napsaný maximálně na dvě *, ale je tu jeden faktor, kterej mě absolutně odepsal, a to Adeel Akhtar. Byly tam scény, kterýma mě absolutně ohromil, a to přitom scénář z jeho postavy občas dělá debila, ale to málo, co mohl zahrát, si prostě namazal na chleba. Michelle Keegan je kus, a asi jsem se zamiloval, ale ve výsledku je celel seriál fakt těžkej průměr. Každá epizoda končí plotwistem, kterej (často) nemá logiku, chování některých postav je absolutně nepochopitelný; některý vedlejší linky (který v každý epizodě přibývaj) končej absolutně prázdně, a tudíž si člověk říká, proč tam vůbec byly (třeba ten nevlastní brácha, že jo). Mno. Půjčím si v knihovně nějakýho Harlana Cobena, abych věděl, kdo za ten nemastnej neslanej hambáč s absolutně špičkovým kořením jménem Adeel Akhtar může. ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Slušné krimi s prvkami trileru, slušne zamotané, že človek čaká, čo z toho vzíde, koniec neočakávaný, ale nemôžem sa zbaviť dojmu, že to bola len taká vata medzi sledovaním ďaleko ďaleko lepších počinov. Nemalo to ambície vyskočiť vyššie, Richard Armitage tam bol pár okamihov, takže to bolo len lákadlo na hlúpych, Netflix si splnil všetky svoje pravidlá, t.j. multi-kulti, gender aj rasa OK, dostali sme aj Gaya, to by predsa nemohlo inak byť, našťastie sme sa to dozvedeli len z rozprávania a nie v akcii, ale aj tak. S kľudným svedomím nemôžem odporučiť napriek slušným trom hviezdam. ()

Prochy38 

všetky recenzie používateľa

Poslední díl to malinko zachránil, protože po 4-5 dílech jsem měl sto chutí to nechat odvážnějším. Krásná hlavní postava, ale jeden nesympatický xicht vedle druhého.... zápletka sice zajímavá, ale bylo vidět, že i tvůrci se snažila diváka zblbnout .. konec se mi líbil, ale jinak velké zklamání. Bere se to šíleně vážně a nemá na to... ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (6)

  • Postava Samiho Kiercea (Adeel Akhtar) nebola v románe rozpracovaná. Príbeh jej dal až seriál. (Arsenal83)
  • Seriál byl natočen podle stejnojmenné knihy od Harlana Cobena z roku 2016. Natáčelo se v Manchesteru a jeho okolí. (Dalfor)
  • Dům rodiny Burkett je ten stejný, jako dům Tommyho Shelbyho v seriálu Peaky Blinders (od r. 2013) – Arley Hall & Gardens in Northwich, Cheshire, Velká Británie. (Dalfor)

Reklama

Reklama