Po vnosu v iskalno vrstico se bodo prikazali predlogi. Za pregled uporabite puščici gor in dol. Za izbiro uporabite tipko Enter. Če je izbor fraza, bo ta fraza uporabljena v iskanju. Če je predlog povezava, se bo brskalnik pomaknil na to stran.
Navodila za uporabo

Kako ustvariti račun

Ustvarjanje računa na Airbnbju je brezplačno in enostavno. Če se želite registrirati, obiščite spletišče Airbnb.com ali pa prenesite aplikacijo Airbnb iz trgovine App Store ali Google Play.

Več načinov za registracijo računa

Za nov račun se lahko registrirate v aplikaciji Airbnb oz. na namiznem ali mobilnem brskalniku z eno od naslednjih možnosti:

Kaj morate storiti, preden rezervirate potovanje

Po registraciji računa nam boste morali posredovati še nekaj podatkov, preden boste lahko rezervirali prenočišče ali doživetje, zato ne pozabite dokončati nastavitev računa.

Kaj morate storiti, preden lahko začnete sprejemati goste

Preden lahko začnete sprejemati goste, morate potrditi svojo identiteto. Ta postopek morajo opraviti vsi člani skupnosti.

Kaj se zgodi, če že imate drug račun

Če imate več računov Airbnb, jih žal ne morete združiti, vendar pa lahko izbrišete ali izklopite račun, ki ga ne uporabljate redno. Preberite več o tem, kaj storiti, če imate več računov.

Vam je ta članek pomagal?

Podobni članki

Poiščite pomoč glede rezervacij, računa in marsičesa drugega.
Prijava ali registracija