Miután elkezdesz gépelni, javaslatok fognak megjelenni. Az áttekintéshez használd a felfelé és lefelé mutató nyilakat. A kiválasztáshoz használd az Enter billentyűt. Ha a kijelölt rész egy kifejezés, akkor a kifejezés kerül be a keresésbe. Ha a javaslat egy link, akkor a böngésző erre az oldalra navigál.
Útmutató
Vendég

Mennyi ideje van a házigazdáknak, hogy válaszoljanak a foglalási kérésedre?

A házigazdáknak 24 órán belül kell válaszolniuk, utána a kérés lejár

A házigazdáknak 24 órájuk van a kérésed elfogadására vagy elutasítására, de a túlnyomó többség 12 órán belül válaszol. Nagy eséllyel ennél is gyorsabban kapsz választ, mert az utazási kérések több mint felét egy órán belül elfogadja a házigazda, miután elolvasta.

Honnan tudod, ha a kérésedet elfogadták, elutasították, vagy lejárt?

Bármikor megtekintheted a foglalási kérésed állapotát, de e-mailben is értesítünk, ha változás történik.

Ha a házigazda nem reagált a foglalási kérésedre

A legtöbb házigazda néhány órán belül válaszol, de a különböző időzónák és az internet-hozzáférés hiánya miatt ez tovább is tarthat. Addig is érdeklődhetsz a környék más házigazdáinál. De figyelj rá, hogy ne küldj egynél több foglalási kérést ugyanazokra az időpontokra, nehogy két foglalásod legyen egy időszakra.

Nem szeretnél várni a házigazda válaszára? Próbáld ki az azonnali foglalással lefoglalható szálláshelyeket – ezeket azonnal lefoglalhatod anélkül, hogy foglalási kérést kellene küldened a házigazdának, feltéve, hogy befejezted a fiókod beállítását.

Ha a foglalási kérésedet elutasítják, vagy lejár

Ha a házigazda elutasítja a kérésedet, vagy a lejáratáig nem reagál, nem vonunk le tőled semmit, és szabadon foglalhatsz másik szálláshelyet. Ha továbbra is szeretnéd lefoglalni a házigazda szálláshelyét, nézd meg, mi a teendő, ha a foglalási kérésedet elutasítják, vagy lejár.

A házigazdák átlagos válaszadási arányának és válaszadási idejének megtekintése

A házigazdák válaszadási arányának és idejének megtekintése asztali böngészőben

  1. Kattints arra a hirdetésre, amelyet ellenőrizni szeretnél
  2. Lépj A házigazdád menüpontba
  3. A Házigazda adatai alatt láthatod a válaszadási arányt, és hogy általában mennyi idő telik el a válaszig

Megjegyzés: A válaszadási arány és idő átlagos értékek annak alapján, hogy a házigazda mikor válaszolt az érdeklődésekre és a foglalási kérésekre az elmúlt időszakban. Képet ad róla, hogy a házigazda milyen gyorsan válaszol, de nem jelent garanciát.

Segített ez a cikk?

Kapcsolódó cikkek

Segítséget kaphatsz többek között a foglalásaiddal vagy a fiókoddal kapcsolatban.
Bejelentkezés vagy regisztráció