Які мінімальні вимоги для перетягування файлів &?

Для перетягування файлів & потрібен пристрій Samsung під керуванням Підключення Windows (попередньо інстальованої) версії 1.0.52.30 або новішої. Телефон з Android і ПК мають бути підключені до однієї Wi-Fi мережі.

Кабельне підключення між пристроями необов’язкове.

Які типи файлів можна перетягувати & розкривного списку?

Перетягування файлів & підтримує передавання всіх типів файлів, за винятком папок і файлів, резервних копій яких зберігається в хмарі. Одночасно можна перенести до 100 файлів будь-якого типу, але розмір жодного файлу не може перевищувати 512 МБ.

Як скористатися перетягуванням файлів & розкривного списку?

Незалежно від того, чи переносите вміст із телефону на ПК або з ПК на телефон, спочатку потрібно відкрити Звʼязок зі смартфоном на ПК та перейти на екран телефона.

Примітка.: Наразі перетягування можна перетягувати лише з програми "Галерея" на телефоні або з програми Samsung Мої файли.

Щоб перетягнути дані з програми "Мої файли" від Samsung (версія 11.1.00.121 або пізніша):

  1. Відкривши екран телефона в Звʼязок зі смартфоном, скористайтеся мишею, щоб перейти до будь-якої папки в розділі Мої файли.

  2. Натискайте файл, доки не з'явиться позначка, а потім відпустіть його. Щоб вибрати додаткові файли, торкніться їх.

  3. Використовуйте мишу, щоб довго натискати вибрані файли, і з'явиться ескіз. Перетягніть файли до потрібного розташування на ПК. Курсор зміниться, щоб позначити, коли ви зможете відпустити вибрані файли.

Щоб перетягнути дані з програми "Галерея" на телефоні, виконайте такі дії:

  1. Відкривши екран телефона в Звʼязок зі смартфоном, скористайтеся мишею, щоб перейти до альбомів , а потім виберіть потрібний.

  2. Натисніть будь-яку фотографію, доки не з'явиться позначка, а потім відпустіть її. Щоб вибрати додаткові фотографії, торкніться їх, щоб зробити це.

  3. Використовуйте мишу, щоб довго натискати вибрані фотографії, і з'явиться ескіз. Перетягніть фотографії до потрібного розташування на ПК. Коли ви зможете відпустити вибрані фотографії, курсор зміниться на копіювати .

  1. Відкривши екран телефона в Звʼязок зі смартфоном, скористайтеся мишею, щоб вибрати файли, які потрібно перенести, а потім перетягніть їх до вікна Звʼязок зі смартфоном. Коли курсор змінить форму, вказуючи область вводу, файли можна відпустити.

  2. Відпустіть мишу, і ваші файли почнуть передаватися. Індикатор перебігу виконання відображатиметься протягом кількох секунд.

Після успішного передавання файлів можна торкнутися сповіщення, яке з'явиться на пристрої Android, або перейти до папки "Внутрішнє сховище > Завантаження", щоб переглянути файли.

Якщо перетягнути & знову видалити той самий файл, на пристрій буде передано дублікат копії.

Якщо у вас відкрито програму, яка підтримує отримання файлів, програма запропонує вам, куди перетягнути файли та де вони будуть зберігатися.

У мене виникли проблеми з перетягуванням файлів із ПК на телефон

Під час спроби перетягування файлів може відображатися червоне коло. Це означає, що не вдалося перетягнути файли.

Це може статися з таких причин:

  • Попереднє перетягування & передавання файлу ще триває. Зачекайте, доки це не завершиться, і повторіть спробу. 

  • Передавання файлу або фотографії не підтримується. Наприклад, якщо навіть один із вибраних елементів, які ви перетягуєте, – це папка, а не файл, програма не ініціює перенесення.

  • Ви намагаєтеся перетягнути понад 100 файлів будь-якого типу за раз або розмір будь-якого з вибраних файлів перевищує 512 МБ.

Увага!: Згортання Звʼязок зі смартфоном під час перетягування & призведе до скасування процесу перенесення, і вам доведеться почати все спочатку. Не відкривайте вікно програми під час перетягування файлів & розкривного списку.

Потрібна додаткова довідка?

Потрібні додаткові параметри?

Ознайомтеся з перевагами передплати, перегляньте навчальні курси, дізнайтесь, як захистити свій пристрій тощо.

Спільноти допомагають ставити запитання й відповідати на них, надавати відгуки та дізнаватися думки висококваліфікованих експертів.