Συμμετοχή σε συγκεκριμένη ομάδα

  1. Επιλέξτε Ομάδες Κουμπί Teamsστην αριστερή πλευρά της εφαρμογής και, στη συνέχεια, επιλέξτε Δημιουργία και συμμετοχή σε ομάδες και κανάλια Εικονίδιο σταυρού στο επάνω μέρος της οθόνης στο επάνω μέρος της λίστας των ομάδων σας.   

  2. Επιλέξτε Συμμετοχή σε ομάδα Προσθήκη μέλους στο Teams σε συνομιλία 

  3. Στο πλαίσιο Πληκτρολογήστε για αναζήτηση , πληκτρολογήστε το όνομα ή το θέμα της ομάδας.

  4. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού επάνω από το πλακίδιο της ομάδας και επιλέξτε Συμμετοχή σε ομάδα. 

Μπορείτε να συμμετάσχετε αμέσως σε μια δημόσια ομάδα, αλλά πρέπει να ζητήσετε να συμμετάσχετε σε μια ιδιωτική ομάδα και, στη συνέχεια, να περιμένετε την έγκριση του κατόχου για να αποκτήσετε πρόσβαση στην ομάδα και τα κανάλια της. 

Σημείωση: Εάν ένας κάτοχος ομάδας δεν έχει ενεργοποιήσει τη δυνατότητα εντοπισμού για την ιδιωτική ομάδα του, δεν θα μπορείτε να τον βρείτε χρησιμοποιώντας την αναζήτηση. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί του για να ζητήσετε να συμμετάσχετε.

Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε σε μια ομάδα με κωδικό

Σημείωση: Εάν τα γραμματοκιβώτια χρηστών βρίσκονται στο Microsoft Exchange εσωτερικής εγκατάστασης, η περιοχή Συμμετοχή ή δημιουργία ομάδας δεν θα συμπληρωθεί με δημόσιες ή προτεινόμενες ομάδες. Η περιοχή Συμμετοχή ή δημιουργία ομάδας θα εμφανίσει μόνο τις επιλογές Συμμετοχή ή Δημιουργία .

Ζητήστε να προσθέσετε ένα μέλος

Για να προσθέσετε ένα άτομο σε μια ομάδα στην οποία είστε ήδη μέλος, μεταβείτε στην ομάδα στη λίστα ομάδων σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε Περισσότερες επιλογές Κουμπί "Περισσότερες επιλογές" > Προσθήκη μέλους Εικονίδιο προσθήκης μελών.Πληκτρολογήστε το όνομα ενός ή περισσότερων ατόμων και, στη συνέχεια, επιλέξτε Αποστολή αίτησης. Οι κάτοχοι ομάδων θα λάβουν μια ειδοποίηση ότι έχουν ένα αίτημα σε εκκρεμότητα.

Πρώτα, πατήστε Teams Κουμπί Teams στο κάτω μέρος της εφαρμογής και, στη συνέχεια, περισσότερες επιλογές Forms περισσότερα κατακόρυφα αποσιωπητικά επιλογώνστην επάνω δεξιά γωνία. Από εκεί, μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα ομάδα, να περιηγηθείτε σε υπάρχουσες ομάδες για να συμμετάσχετε ή να συμμετάσχετε σε μια ομάδα με κωδικό (εάν έχετε).

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;

Θέλετε περισσότερες επιλογές;

Εξερευνήστε τα πλεονεκτήματα της συνδρομής, περιηγηθείτε σε εκπαιδευτικά σεμινάρια, μάθετε πώς μπορείτε να προστατεύσετε τη συσκευή σας και πολλά άλλα.

Οι κοινότητες σάς βοηθούν να κάνετε και να απαντάτε σε ερωτήσεις, να δίνετε σχόλια και να ακούτε από ειδικούς με πλούσια γνώση.