Ένας λογαριασμός Microsoft σάς παρέχει πρόσβαση σε προϊόντα και υπηρεσίες της Microsoft με ένα μόνο στοιχείο σύνδεσης. 

Σημειώσεις: 

  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διαθέτετε ως λογαριασμό Microsoft ή να δημιουργήσετε μια νέα διεύθυνση επιλέγοντας "Λήψη νέας διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου" ή "Χρησιμοποιήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας αντί για αυτό" κατά την εγγραφή σας.

  • Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Microsoft δεν χρησιμοποιούνται ξανά, επομένως, ακόμα και αν ένας λογαριασμός έκλεισε πριν από πολύ καιρό, δεν μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό χρησιμοποιώντας την παλιά διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

  • Αν δημιουργείτε λογαριασμό για ένα παιδί, ένας γονέας ή κηδεμόνας θα πρέπει επίσης να συνδεθεί για να ολοκληρώσει τη δημιουργία του λογαριασμού. Μάθετε περισσότερα

Εγγραφή

Παρακολουθήστε το βίντεο

Τι περιλαμβάνεται;

Τα καλύτερα της Microsoft: Αποκτάτε περισσότερα δωρεάν, όταν εισέρχεστε με τον λογαριασμό Microsoft.

εφαρμογές Εικόνα προβολής MS 365M365

Αποκτήστε πρόσβαση σε δωρεάν online εκδόσεις του Outlook, του Word, του Excel και του PowerPoint.Μάθετε περισσότερα.

Εικόνα χώρου αποθήκευσης στο cloud χώρος αποθήκευσης 5 GB στο cloud

Αποθηκεύστε τα αρχεία και τις φωτογραφίες σας και αποκτήστε πρόσβαση σε αυτά από οποιαδήποτε συσκευή, από οπουδήποτε.Μάθετε περισσότερα.

Εικόνα Rewards Microsoft Rewards

Κερδίστε πόντους που μπορούν να εξαργυρωθούν για δωροκάρτες, φιλανθρωπικές δωρεές και συμμετοχές σε λαχειοφόρους κληρώσεις. Μάθετε περισσότερα.

Εικόνα δικτύου Xbox δικτύου Xbox

Ο λογαριασμός σας παρέχει πρόσβαση στο δίκτυο και την κοινότητα του Xbox. Μάθετε περισσότερα.

Δείτε επίσης

Ενημερωθείτε σχετικά με τη διαχείριση του λογαριασμού σας Microsoft

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;

Θέλετε περισσότερες επιλογές;

Εξερευνήστε τα πλεονεκτήματα της συνδρομής, περιηγηθείτε σε εκπαιδευτικά σεμινάρια, μάθετε πώς μπορείτε να προστατεύσετε τη συσκευή σας και πολλά άλλα.

Οι κοινότητες σάς βοηθούν να κάνετε και να απαντάτε σε ερωτήσεις, να δίνετε σχόλια και να ακούτε από ειδικούς με πλούσια γνώση.