Návrhy sa zobrazia po zadaní do vyhľadávaného výrazu. Pozrite si ich pomocou šípok hore a dole. Vyberte klávesom Enter. Ak je výberom fráza, táto fráza sa odošle na vyhľadávanie. Ak je návrhom odkaz, prehliadač prejde na danú stránku.
Návody

Ako si vytvoriť účet

Vytvorenie účtu Airbnb je jednoduché a bezplatné. Ak sa chcete registrovať, navštívte Airbnb.com alebo si stiahnite aplikáciu Airbnb z obchodu App Store alebo Google Play.

Niekoľko spôsobov, ako si zaregistrovať účet

Nový účet si môžete zaregistrovať v aplikácii Airbnb alebo v prehliadači v počítači či mobilnom zariadení, a to niektorým z nasledujúcich spôsobov:

Čo je potrebné pred rezerváciou cesty

Aby ste si mohli rezervovať pobyt alebo zážitok, budeme potrebovať viac informácií. Takže po registrácii nezabudnite dokončiť nastavenie účtu.

Čo je potrebné, aby ste mohli hostiť

Než budete môcť začať hostiť, musíte overiť svoju totožnosť. Týmto procesom musí prejsť každý člen komunity.

Ak už máte iný účet

Ak máte viac ako jeden účet Airbnb, tieto účty nemôžete zlúčiť. Môžete však odstrániť alebo deaktivovať účet, ktorý používate najmenej. Zistite viac o tom, čo robiť, ak máte viacero účtov.

Pomohol tento článok?

Súvisiace články

  • Začíname na Airbnb

    Či už si chcete rezervovať vysnívaný pobyt mimo domova, alebo hostiť zážitok na Airbnb na svojom vlastnom dvore, tu je zopár informácií o to…
  • Hosť

    Prepojenie Facebooku a Googlu s Airbnb

    Prejdite do svojho profilu a pripojte svoje účty Facebook a Google k svojmu účtu Airbnb.
  • Hosť

    Rezervačné požiadavky

    Po zadaní základných informácií (meno, e-mail a telefónne číslo) potrebujeme ešte niekoľko ďalších informácií, aby ste si mohli rezervovať p…
Získajte pomoc s rezerváciami, účtom a ďalšími položkami.
Prihlásiť alebo registrovať sa