Anunț publicat de Premier Hospitality

Vizualizați pagina organizației pentru Premier Hospitality, grafic

1.373 urmăritori

Zilele acestea Premier Hospitality a împlinit un an de activitate. Pe 18 ianuarie 2023 Calin Ile si Lucian Marinescu, ca doi buni prieteni si-au dat mana și au înființat aceasta companie cu planuri și ambiții mari Am crescut într-un an enorm, suntem implicați în multe proiecte pe mai multe paliere ale industriei ospitalității, începând cu studii de fezabilitate, consultanta de operare, afilieri, management și leasing de hoteluri, evaluări și achiziții hoteluri, management de destinație ca să enumăr principalele activități. Avem in clienții noștri cel mai bun barometru al activității noastre. Sunt peste 30 de proiecte in care am fost angrenați în acest prim an, de la firme mici de familie pana la fonduri de investiții de renume. Am făcut in acest prim an 4 afilieri, 2 conversii de contract de management in contract de franciză, o operare de proprietate, 8 studii de fezabilitate, lucram la 2 strategii de destinație, 2 evaluări, 3 pre opening și multe consultante punctuale pentru operatorii sau investitorii din turism. Avem în colaboratorii noștri sprijinul și încrederea de care avem cu toții nevoie- Rocsana Borda @RaduVona @MariusPopa Iulian Sava @AlexandraPopescu @RomulusOprica Bogdan Farcasanu. La birou ajutand cu amenajarea sau în Agora gândind proiecte de succes preocuparea noastra continua este raportata la succesul partenerilor noștri dar și la contribuția adusă direct sau indirect turismului din România și educației în turism. Săptămana viitoare suntem la Viena la conferința HOTCO, prilej pentru a întâlni elita turismului la nivel european dar si prilej pentru a sărbători aceasta prima aniversare a noastra! Cu încredere impreuna La Multi Ani, Premier Hospitality.

  • Nu este furnizată o descriere text alternativă pentru această imagine
  • Nu este furnizată o descriere text alternativă pentru această imagine
Prof. Dr Ray F. IUNIUS

CEO chez winsedswiss education group (WEG) S.A - Visiting Professor HEC - UNIL

7luni

La multi ani Lucian si Calin! Piata românească se dezvolta impetos si are nevoie de adevărați profesioniști ça voi iar winsed.swiss Romania are nevoie de competitori performanți si inteligenți pt ca împreuna sa contribuim la o ALTFEL de ospitalitate puternica si de o înaltă calitate. Mult succes in continuarea cât mai multe proiecte frumoase!

Veronica Balogh

Business Development Sr Manager Eastern Europe at Hilton Hotels Worldwide

7luni

Felicitari si la cat mai multe proiecte de succes!

Frank Reul

VP – Development Accor Premium, Midscale & Economy “Eastern Europe, Balkans, Italy & Greece”

7luni

Bravo top team, great performance

George Ion IACOB

General Manager at Pyramisa Hotels and Resort ,Dubai UAE

7luni

Felicitari și mult succes în continuare!

Constantin Viscu

Hospitality/Real Estate Advisory

7luni

Excellent team, valuable achievements, good luck Premier Hospitality !

Felicitari si mult succes în tot ce faceți!

Dragos Paraschiv

Cluster Director of Human Resources at Hilton International Canopy, Hampton, Al Seef Heritage, Curio Collection by Hilton, Double Tree Business Bay, Hommage, Tapestry Collection by Hilton.

7luni

CONGRATULATIONS!

Vizualizați mai multe comentarii

Pentru a vizualiza sau a adăuga un comentariu, intrați în cont