Vill du logga in eller gå med i Facebook?
Hantera uppladdning av kontakter i Facebook-appen
Du kan bara hantera kontinuerlig uppladdning av kontakter via Android-, iPhone-, iPad- och Facebook Lite-apparna.
När kontinuerlig uppladdning av kontakter har aktiverats laddar Facebook automatiskt upp dina kontakter från mobilen eller surfplattan när du loggar in på ditt Facebook-konto.
Aktivera eller inaktivera kontinuerlig uppladdning av kontakter i Facebook-appen
Android:
  1. Tryck på menu längst upp till höger på Facebook.
  2. Tryck på Inställningar och integritet och sedan på Inställningar.
  3. Tryck på Kontocenter och tryck sedan på Din information och dina behörigheter.
  4. Tryck på Ladda upp kontakter och välj sedan Facebook-konto.
  5. Tryck bredvid Kontinuerlig uppladdning av kontakter för att aktivera eller inaktivera denna inställning.
iPhone:
  1. Tryck på Menu längst ned till höger på Facebook.
  2. Tryck på settings Inställningar och integritet och sedan på Inställningar.
  3. Tryck på Kontocenter och tryck sedan på Din information och dina behörigheter.
  4. Tryck på Ladda upp kontakter och välj sedan Facebook-konto.
  5. Tryck bredvid Ladda upp kontakter för att aktivera eller inaktivera denna inställning.
iPad:
  1. Tryck på Menu längst ned till höger på Facebook.
  2. Bläddra ned och tryck på Inställningar och integritet och sedan på Inställningar.
  3. Tryck på Ladda upp kontakter och välj sedan Facebook-konto.
  4. Tryck bredvid Ladda upp kontakter för att aktivera eller inaktivera denna inställning.
Facebook Lite:
  1. Tryck på menu längst upp till höger på Facebook.
  2. Bläddra ned och tryck på Inställningar.
  3. Bläddra ned till avsnittet Behörigheter och tryck på Ladda upp kontakter.
  4. Tryck bredvid Ladda upp kontakter för att aktivera eller inaktivera denna inställning.
Andra mobila enheter:
Kontinuerlig uppladdning av kontakter är endast tillgänglig på iPhone-, iPad- och Android-enheter. Ta reda på hur du laddar upp kontakter eller tar bort uppladdade kontakter från din mobila enhet.
Tänk på följande
  • Om du inaktiverar uppladdning av kontakter i Facebook-appen så inaktiveras inte uppladdning av kontakter automatiskt i Messenger-appen. Ta reda på hur du hanterar kontaktuppladdning på Messenger.
  • Om du använder Facebook-appen på fler än en mobil eller surfplatta måste du inaktivera kontinuerlig uppladdning av kontakter på varje enhet.
Visa eller ta bort dina uppladdade kontakter
Du kan visa eller ta bort dina uppladdade kontakter på sidan Hantera inbjudningar och importerade kontakter.
När kontinuerlig uppladdning av kontakter har aktiverats laddar Facebook automatiskt upp dina kontakter från mobilen eller surfplattan när du loggar in på ditt Facebook-konto.
Aktivera eller inaktivera kontinuerlig uppladdning av kontakter i Facebook-appen
  1. Tryck på menu längst upp till höger på Facebook.
  2. Tryck på Inställningar och integritet och sedan på Inställningar.
  3. Tryck på Kontocenter och tryck sedan på Din information och dina behörigheter.
  4. Tryck på Ladda upp kontakter och välj sedan Facebook-konto.
  5. Tryck bredvid Kontinuerlig uppladdning av kontakter om du vill aktivera eller inaktivera den här inställningen.
Tänk på följande
  • Om du inaktiverar uppladdning av kontakter i Facebook-appen så inaktiveras inte uppladdning av kontakter eller uppladdning av samtal och sms automatiskt i Messenger-appen. Ta reda på hur du hanterar uppladdning av kontakter på Messenger.
  • Om du använder Facebook-appen på fler än en mobil eller surfplatta måste du inaktivera kontinuerlig uppladdning av kontakter på varje enhet.
Visa eller ta bort dina uppladdade kontakter
Du kan visa eller ta bort dina uppladdade kontakter på sidan Hantera inbjudningar och importerade kontakter.
När kontinuerlig uppladdning av kontakter har aktiverats laddar Facebook automatiskt upp dina kontakter från mobilen eller surfplattan när du loggar in på ditt Facebook-konto.
Aktivera eller inaktivera kontinuerlig uppladdning av kontakter i Facebook-appen
  1. Tryck på Menu längst ned till höger på Facebook.
  2. Tryck på settings Inställningar och integritet och sedan på Inställningar.
  3. Tryck på Kontocenter och tryck sedan på Din information och dina behörigheter.
  4. Tryck på Ladda upp kontakter och välj sedan Facebook-konto.
  5. Tryck bredvid Ladda upp kontakter om du vill aktivera eller inaktivera den här inställningen.
Tänk på följande
  • Om du inaktiverar uppladdning av kontakter i Facebook-appen så inaktiveras inte uppladdning av kontakter eller uppladdning av samtal och sms automatiskt i Messenger-appen. Ta reda på hur du hanterar uppladdning av kontakter på Messenger.
  • Om du använder Facebook-appen på fler än en mobil eller surfplatta måste du inaktivera kontinuerlig uppladdning av kontakter på varje enhet.
Visa eller ta bort dina uppladdade kontakter
Du kan visa eller ta bort dina uppladdade kontakter på sidan Hantera inbjudningar och importerade kontakter.
När kontinuerlig uppladdning av kontakter har aktiverats laddar Facebook automatiskt upp dina kontakter från mobilen eller surfplattan när du loggar in på ditt Facebook-konto.
Aktivera eller inaktivera kontinuerlig uppladdning av kontakter i Facebook-appen
  1. Tryck på längst ned till höger på en Facebook-sida.
  2. Bläddra ned och tryck på Inställningar och integritet och sedan på Inställningar.
  3. Bläddra ned till avsnittet Behörigheter och tryck på Ladda upp kontakter.
  4. Tryck bredvid Ladda upp kontakter för att aktivera eller inaktivera denna inställning.
Tänk på följande
  • Om du inaktiverar uppladdning av kontakter i Facebook-appen så inaktiveras inte uppladdning av kontakter eller uppladdning av samtal och sms automatiskt i Messenger-appen. Ta reda på hur du hanterar uppladdning av kontakter på Messenger.
  • Om du använder Facebook-appen på fler än en mobil eller surfplatta måste du inaktivera kontinuerlig uppladdning av kontakter på varje enhet.
Visa eller ta bort dina uppladdade kontakter
Du kan visa eller ta bort dina uppladdade kontakter på sidan Hantera inbjudningar och importerade kontakter.
När kontinuerlig uppladdning av kontakter har aktiverats laddar Facebook automatiskt upp dina kontakter från mobilen eller surfplattan när du loggar in på ditt Facebook-konto.
Aktivera eller inaktivera kontinuerlig uppladdning av kontakter i Facebook-appen
  1. Tryck på menu längst upp till höger på Facebook.
  2. Bläddra ned och tryck på Inställningar.
  3. Bläddra ned till avsnittet Behörigheter och tryck på Ladda upp kontakter.
  4. Tryck bredvid Ladda upp kontakter för att aktivera eller inaktivera denna inställning.
Tänk på följande
  • Om du inaktiverar uppladdning av kontakter i Facebook-appen så inaktiveras inte uppladdning av kontakter eller uppladdning av samtal och sms automatiskt i Messenger-appen. Ta reda på hur du hanterar uppladdning av kontakter på Messenger.
  • Om du använder Facebook-appen på fler än en mobil eller surfplatta måste du inaktivera kontinuerlig uppladdning av kontakter på varje enhet.
Visa eller ta bort dina uppladdade kontakter
Du kan visa eller ta bort dina uppladdade kontakter på sidan Hantera inbjudningar och importerade kontakter.
För mer information kan du läsa vårt meddelande om uppladdning av kontakter för icke-användare.
Svenska
Meta © 2024