Vil du logge inn på eller bli medlem av Facebook?
Administrere opplasting av kontakter med Facebook-appen
Du kan bare administrere fortløpende opplasting av kontakter i Android-, iPhone-, iPad- eller Facebook Lite-appen.
Når kontinuerlig opplasting av kontakter er slått på, laster Facebook automatisk opp kontaktene dine fra telefonen din eller nettbrettet ditt når du logger inn på Facebook-kontoen din.
Slå fortløpende opplasting av kontakter av eller på i Facebook-appen
Android:
  1. Trykk på menu øverst til høyre på Facebook.
  2. Trykk på Innstillinger og personvern, og deretter på Innstillinger.
  3. Trykk på Kontosenter, og deretter på Din informasjon og dine tillatelser.
  4. Trykk på Last opp kontakter, og velg deretter Facebook-konto.
  5. Trykk ved siden av Fortløpende opplasting av kontakter for å slå denne innstillingen av eller på.
iPhone:
  1. Trykk på Menu nederst til høyre på Facebook.
  2. Trykk på settingsInnstillinger og personvern, og trykk deretter på Innstillinger.
  3. Trykk på Kontosenter, og deretter på Din informasjon og dine tillatelser.
  4. Trykk på Last opp kontakter, og velg deretter Facebook-konto.
  5. Trykk ved siden av Last opp kontakter for å slå denne innstillingen av eller på.
iPad:
  1. Trykk på Menu nederst til høyre på Facebook.
  2. Bla nedover, og trykk på Innstillinger og personvern, og trykk deretter på Innstillinger.
  3. Trykk på Last opp kontakter, og velg deretter Facebook-konto.
  4. Trykk ved siden av Last opp kontakter for å slå denne innstillingen av eller på.
Facebook Lite:
  1. Trykk på menu øverst til høyre på Facebook.
  2. Bla nedover, og trykk på Innstillinger.
  3. Bla ned til delen Tillatelser, og trykk på Last opp kontakter.
  4. Trykk ved siden av Last opp kontakter for å slå denne innstillingen av eller på.
Andre mobilenheter:
Fortløpende opplasting av kontakter er bare tilgjengelig på iPhone-, iPad- og Android-enheter. Finn ut hvordan du laster opp kontakter eller sletter kontakter som du har lastet opp, på mobilenheten din.
Vær oppmerksom på følgende:
  • Selv om du slår av opplasting av kontakter i Facebook-appen, blir ikke opplasting av kontakter automatisk slått av i Messenger-appen. Finn ut hvordan du administrerer opplasting av kontakter i Messenger.
  • Hvis du bruker Facebook-appen på flere telefoner eller nettbrett, må du slå av fortløpende opplasting av kontakter på hver enhet.
Se eller fjerne opplastede kontakter
Du kan se eller fjerne de opplastede kontaktene dine på siden Administrer invitasjoner og importerte kontakter.
Når kontinuerlig opplasting av kontakter er slått på, laster Facebook automatisk opp kontaktene dine fra telefonen din eller nettbrettet ditt når du logger inn på Facebook-kontoen din.
Slå fortløpende opplasting av kontakter av eller på i Facebook-appen
  1. Trykk på menu øverst til høyre på Facebook.
  2. Trykk på Innstillinger og personvern, og deretter på Innstillinger.
  3. Trykk på Kontosenter, og deretter på Din informasjon og dine tillatelser.
  4. Trykk på Last opp kontakter, og velg deretter Facebook-konto.
  5. Trykk ved siden av Fortløpende opplasting av kontakter for å slå denne innstillingen av eller på.
Vær oppmerksom på følgende:
  • Selv om du slår av opplasting av kontakter i Facebook-appen, blir ikke opplasting av kontakter eller opplasting av anrop eller SMS-er (tekstmeldinger) automatisk slått av i Messenger-appen. Finn ut hvordan du administrerer opplasting av kontakter i Messenger.
  • Hvis du bruker Facebook-appen på flere telefoner eller nettbrett, må du slå av fortløpende opplasting av kontakter på hver enhet.
Se eller fjerne opplastede kontakter
Du kan se eller fjerne de opplastede kontaktene dine på siden Administrer invitasjoner og importerte kontakter.
Når kontinuerlig opplasting av kontakter er slått på, laster Facebook automatisk opp kontaktene dine fra telefonen din eller nettbrettet ditt når du logger inn på Facebook-kontoen din.
Slå fortløpende opplasting av kontakter av eller på i Facebook-appen
  1. Trykk på Menu nederst til høyre på Facebook.
  2. Trykk på settingsInnstillinger og personvern, og trykk deretter på Innstillinger.
  3. Trykk på Kontosenter, og deretter på Din informasjon og dine tillatelser.
  4. Trykk på Last opp kontakter, og velg deretter Facebook-konto.
  5. Trykk ved siden av Last opp kontakter for å slå denne innstillingen av eller på.
Vær oppmerksom på følgende:
  • Selv om du slår av opplasting av kontakter i Facebook-appen, blir ikke opplasting av kontakter eller opplasting av anrop eller SMS-er (tekstmeldinger) automatisk slått av i Messenger-appen. Finn ut hvordan du administrerer opplasting av kontakter i Messenger.
  • Hvis du bruker Facebook-appen på flere telefoner eller nettbrett, må du slå av fortløpende opplasting av kontakter på hver enhet.
Se eller fjerne opplastede kontakter
Du kan se eller fjerne de opplastede kontaktene dine på siden Administrer invitasjoner og importerte kontakter.
Når kontinuerlig opplasting av kontakter er slått på, laster Facebook automatisk opp kontaktene dine fra telefonen din eller nettbrettet ditt når du logger inn på Facebook-kontoen din.
Slå fortløpende opplasting av kontakter av eller på i Facebook-appen
  1. Trykk på nederst til høyre på en hvilken som helst Facebook-side.
  2. Bla nedover, og trykk på Innstillinger og personvern, og trykk deretter på Innstillinger.
  3. Bla ned til delen Tillatelser, og trykk på Last opp kontakter.
  4. Trykk ved siden av Last opp kontakter for å slå denne innstillingen av eller på.
Vær oppmerksom på følgende:
  • Selv om du slår av opplasting av kontakter i Facebook-appen, blir ikke opplasting av kontakter eller opplasting av anrop eller SMS-er (tekstmeldinger) automatisk slått av i Messenger-appen. Finn ut hvordan du administrerer opplasting av kontakter i Messenger.
  • Hvis du bruker Facebook-appen på flere telefoner eller nettbrett, må du slå av fortløpende opplasting av kontakter på hver enhet.
Se eller fjerne opplastede kontakter
Du kan se eller fjerne de opplastede kontaktene dine på siden Administrer invitasjoner og importerte kontakter.
Når kontinuerlig opplasting av kontakter er slått på, laster Facebook automatisk opp kontaktene dine fra telefonen din eller nettbrettet ditt når du logger inn på Facebook-kontoen din.
Slå fortløpende opplasting av kontakter av eller på i Facebook-appen
  1. Trykk på menu øverst til høyre på Facebook.
  2. Bla nedover, og trykk på Innstillinger.
  3. Bla ned til delen Tillatelser, og trykk på Last opp kontakter.
  4. Trykk ved siden av Last opp kontakter for å slå denne innstillingen av eller på.
Vær oppmerksom på følgende:
  • Selv om du slår av opplasting av kontakter i Facebook-appen, blir ikke opplasting av kontakter eller opplasting av anrop eller SMS-er (tekstmeldinger) automatisk slått av i Messenger-appen. Finn ut hvordan du administrerer opplasting av kontakter i Messenger.
  • Hvis du bruker Facebook-appen på flere telefoner eller nettbrett, må du slå av fortløpende opplasting av kontakter på hver enhet.
Se eller fjerne opplastede kontakter
Du kan se eller fjerne de opplastede kontaktene dine på siden Administrer invitasjoner og importerte kontakter.
Du finner mer informasjon i vår informasjon om kontaktopplasting for ikke-brukere.
Norsk (bokmål)
Meta © 2024