Haluatko kirjautua sisään tai liittyä Facebookiin?
Kontaktien lataamisen hallinnointi Facebook-sovelluksessa
Voit hallinnoida jatkuvaa kontaktien lataamista ainoastaan Android-, iPhone-, iPad- ja Facebook Lite -sovelluksissa.
Kun jatkuva kontaktien lataaminen on otettu käyttöön, Facebook lataa kontaktisi automaattisesti puhelimestasi tai tabletistasi aina, kun kirjaudut Facebook-tilillesi.
Jatkuvan kontaktien lataamisen poistaminen käytöstä tai ottaminen käyttöön Facebook-sovelluksessa
Android:
  1. Napauta menu Facebookin oikeassa yläkulmassa.
  2. Napauta Asetukset ja yksityisyys ja napauta sitten Asetukset.
  3. Napauta ensin Tilikeskus ja sitten Tietosi ja käyttöoikeutesi.
  4. Napauta Lataa yhteystiedot ja valitse sitten Facebook-tili.
  5. Ota Jatkuva yhteystietojen lataaminen -asetus käyttöön tai pois käytöstä napauttamalla sen vierestä.
iPhone:
  1. Napauta Menu Facebookin oikeasta alakulmasta.
  2. Napauta settings Asetukset ja yksityisyys ja napauta sitten Asetukset.
  3. Napauta ensin Tilikeskus ja sitten Tietosi ja käyttöoikeutesi.
  4. Napauta Lataa yhteystiedot ja valitse sitten Facebook-tili.
  5. Ota Lataa kontaktit -asetus käyttöön tai pois käytöstä napauttamalla sen vierestä.
iPadilla:
  1. Napauta Menu Facebookin oikeasta alakulmasta.
  2. Vieritä alaspäin, napauta Asetukset ja yksityisyys ja napauta sitten Asetukset.
  3. Napauta Lataa yhteystiedot ja valitse sitten Facebook-tili.
  4. Ota Lataa kontaktit -asetus käyttöön tai pois käytöstä napauttamalla sen vierestä.
Facebook Lite -sovelluksessa:
  1. Napauta menu Facebookin oikeasta yläkulmasta.
  2. Vieritä alaspäin ja napauta Asetukset.
  3. Vieritä alas Oikeudet-osioon ja napauta Lataa yhteystiedot.
  4. Ota Lataa kontaktit -asetus käyttöön tai pois käytöstä napauttamalla sen vierestä.
Muilla mobiililaitteilla:
Jatkuva kontaktien lataaminen on käytettävissä vain iPhone-, iPad- tai Android-laitteilla. Katso, miten voit ladata kontakteja tai poistaa lataamiasi kontakteja mobiililaitteellasi.
Huomioitavaa
  • Jos kontaktien lataaminen poistetaan käytöstä Facebook-sovelluksessa, sitä ei poisteta automaattisesti käytöstä Messenger-sovelluksessa. Katso, miten voit hallinnoida kontaktien lataamista Messengerissä.
  • Jos käytät Facebook-sovellusta useammassa kuin yhdessä puhelimessa tai tabletissa, sinun on poistettava jatkuva kontaktien lataaminen käytöstä kullakin laitteella.
Ladattujen kontaktien tarkasteleminen tai poistaminen
Kun jatkuva kontaktien lataaminen on otettu käyttöön, Facebook lataa kontaktisi automaattisesti puhelimestasi tai tabletistasi aina, kun kirjaudut Facebook-tilillesi.
Jatkuvan kontaktien lataamisen poistaminen käytöstä tai ottaminen käyttöön Facebook-sovelluksessa
  1. Napauta menu Facebookin oikeassa yläkulmassa.
  2. Napauta Asetukset ja yksityisyys ja napauta sitten Asetukset.
  3. Napauta ensin Tilikeskus ja sitten Tietosi ja käyttöoikeutesi.
  4. Napauta Lataa yhteystiedot ja valitse sitten Facebook-tili.
  5. Ota tämä asetus käyttöön tai pois käytöstä napauttamalla Jatkuva yhteystietojen lataaminen -kohdan vierestä.
Huomioitavaa
  • Jos kontaktien lataaminen poistetaan käytöstä Facebook-sovelluksessa, kontaktien tai puheluiden ja tekstiviestien lataamista ei poisteta automaattisesti käytöstä Messenger-sovelluksessa. Katso, miten voit hallinnoida kontaktien lataamista Messengerissä.
  • Jos käytät Facebook-sovellusta useammassa kuin yhdessä puhelimessa tai tabletissa, sinun on poistettava jatkuva kontaktien lataaminen käytöstä kullakin laitteella.
Ladattujen kontaktien tarkasteleminen tai poistaminen
Kun jatkuva kontaktien lataaminen on otettu käyttöön, Facebook lataa kontaktisi automaattisesti puhelimestasi tai tabletistasi aina, kun kirjaudut Facebook-tilillesi.
Jatkuvan kontaktien lataamisen poistaminen käytöstä tai ottaminen käyttöön Facebook-sovelluksessa
  1. Napauta Menu Facebookin oikeasta alakulmasta.
  2. Napauta settings Asetukset ja yksityisyys ja napauta sitten Asetukset.
  3. Napauta ensin Tilikeskus ja sitten Tietosi ja käyttöoikeutesi.
  4. Napauta Lataa yhteystiedot ja valitse sitten Facebook-tili.
  5. Ota asetus käyttöön tai pois käytöstä napauttamalla Lataa yhteystiedot -kohdan vierestä.
Huomioitavaa
  • Jos kontaktien lataaminen poistetaan käytöstä Facebook-sovelluksessa, kontaktien tai puheluiden ja tekstiviestien lataamista ei poisteta automaattisesti käytöstä Messenger-sovelluksessa. Katso, miten voit hallinnoida kontaktien lataamista Messengerissä.
  • Jos käytät Facebook-sovellusta useammassa kuin yhdessä puhelimessa tai tabletissa, sinun on poistettava jatkuva kontaktien lataaminen käytöstä kullakin laitteella.
Ladattujen kontaktien tarkasteleminen tai poistaminen
Kun jatkuva kontaktien lataaminen on otettu käyttöön, Facebook lataa kontaktisi automaattisesti puhelimestasi tai tabletistasi aina, kun kirjaudut Facebook-tilillesi.
Jatkuvan kontaktien lataamisen poistaminen käytöstä tai ottaminen käyttöön Facebook-sovelluksessa
  1. Napauta minkä tahansa Facebook-sivun oikeasta alakulmasta .
  2. Vieritä alaspäin, napauta Asetukset ja yksityisyys ja napauta sitten Asetukset.
  3. Vieritä alas Oikeudet-osioon ja napauta Lataa yhteystiedot.
  4. Ota Lataa kontaktit -asetus käyttöön tai pois käytöstä napauttamalla sen vierestä.
Huomioitavaa
  • Jos kontaktien lataaminen poistetaan käytöstä Facebook-sovelluksessa, kontaktien tai puheluiden ja tekstiviestien lataamista ei poisteta automaattisesti käytöstä Messenger-sovelluksessa. Katso, miten voit hallinnoida kontaktien lataamista Messengerissä.
  • Jos käytät Facebook-sovellusta useammassa kuin yhdessä puhelimessa tai tabletissa, sinun on poistettava jatkuva kontaktien lataaminen käytöstä kullakin laitteella.
Ladattujen kontaktien tarkasteleminen tai poistaminen
Kun jatkuva kontaktien lataaminen on otettu käyttöön, Facebook lataa kontaktisi automaattisesti puhelimestasi tai tabletistasi aina, kun kirjaudut Facebook-tilillesi.
Jatkuvan kontaktien lataamisen poistaminen käytöstä tai ottaminen käyttöön Facebook-sovelluksessa
  1. Napauta menu Facebookin oikeasta yläkulmasta.
  2. Vieritä alaspäin ja napauta Asetukset.
  3. Vieritä alas Oikeudet-osioon ja napauta Lataa yhteystiedot.
  4. Ota Lataa kontaktit -asetus käyttöön tai pois käytöstä napauttamalla sen vierestä.
Huomioitavaa
  • Jos kontaktien lataaminen poistetaan käytöstä Facebook-sovelluksessa, kontaktien tai puheluiden ja tekstiviestien lataamista ei poisteta automaattisesti käytöstä Messenger-sovelluksessa. Katso, miten voit hallinnoida kontaktien lataamista Messengerissä.
  • Jos käytät Facebook-sovellusta useammassa kuin yhdessä puhelimessa tai tabletissa, sinun on poistettava jatkuva kontaktien lataaminen käytöstä kullakin laitteella.
Ladattujen kontaktien tarkasteleminen tai poistaminen
Lisätietoja aiheesta on kontaktien lataamista koskevassa ilmoituksessamme, joka on tarkoitettu muille kuin Facebookin käyttäjille.
Suomi
Meta © 2024