Vill du logga in eller gå med i Facebook?
Vad är Meta-produkter?
Facebook-företaget heter nu Meta. Vi har uppdaterat våra användarvillkor, vår integritetspolicy och vår cookiepolicy med det nya namnet från och med 4 januari 2022. Vårt företagsnamn har ändrats, men vi fortsätter att erbjuda samma produkter, däribland Facebook-appen från Meta. Vår integritetspolicy och våra användarvillkor fortsätter att gälla och namnändringen påverkar inte hur vi använder eller delar data. Ta reda på mer om Meta och vår vision för metaversum.
Obs! Meta-produkter omfattar inte produkter eller tjänster som erbjuds av Meta som har egna separata integritetspolicyer och användarvillkor som Workplace, Free Basics, Messenger Kids, Viewpoints och Oculus-produkter när du använder ett Oculus-konto.
Våra produkter
Meta-produkterna omfattar:
  • Facebook (inklusive Facebooks mobilapp och webbläsare i appen)
  • Messenger
  • Instagram (inklusive appar som Threads och Boomerang)
  • Meta Portal-märkta enheter
  • Teknikprodukter från Meta Platforms som Meta Horizon Worlds eller Meta Quest (vid användning av ett Facebook- eller Meta-konto)
  • Butiker
  • Meta Spark
  • Meta Audience Network
  • NPE Team-appar
  • Metas företagsverktyg
  • Alla andra funktioner, appar, tekniker, programvara eller tjänster som erbjuds av Meta Platforms, Inc. eller Meta Platforms Ireland Limited enligt vår integritetspolicy.
Svenska
Meta © 2024