Vols iniciar la sessió o unir-te a Facebook?
Què són els Productes de Meta?
Ara, l’empresa Facebook es diu Meta. El 4 de gener de 2022 vam actualitzar les nostres Condicions d’ús, la Política de privadesa i la Política de galetes per reflectir la nova denominació. Tot i que el nom de l’empresa hagi canviat, continuarem oferint els mateixos productes, inclosa l’aplicació de Facebook de Meta. La nostra Política de privadesa i les Condicions del servei seguiran vigents, i aquest canvi no tindrà cap efecte en la manera en què utilitzem o compartim dades. Obtén més informació sobre Meta i la nostra visió per al metavers.
Nota: Els productes de Meta no inclouen alguns productes o serveis oferts per Meta que disposen de polítiques de privadesa i de condicions del servei independents, com ara Workplace, Free Basics, Messenger Kids, Viewpoints i els Productes d’Oculus quan fas servir un compte d’Oculus.
Els nostres productes
Els productes de Meta inclouen:
  • Facebook (inclosa l'aplicació de Facebook per a mòbils i el navegador a l’aplicació)
  • Messenger
  • Instagram (incloses aplicacions com ara Threads i Boomerang)
  • Dispositius de la marca Meta Portal
  • Productes de Meta Platforms Technologies, com ara Meta Horizon Worlds i Meta Quest (quan fas servir un compte de Facebook o Meta)
  • Botigues
  • Meta Spark
  • Meta Audience Network
  • Aplicacions de l’equip NPE
  • Eines per a empreses de Meta
  • Qualsevol altra funció, aplicació, tecnologia, programari o servei que Meta Platforms, Inc. o Meta Platforms Ireland Limited ofereixi segons la nostra Política de privadesa.
Català
Meta © 2024