Metro Service A/S ’ indlæg

Se organisationssiden for Metro Service A/S, grafik

4.278 følgere

METRO SERVICES LETBANEFØRERE KØRER NU I TRAFIKKEN Letbanen er trillet ud på sin første testtur fra det nye kontrol- og vedligeholdelsescenter tæt ved Rødovre Nord Station og helt til Glostrup Station og tilbage igen. Det er ikke blot en milepæl for Metro Service og de øvrige involverede parter, men også for hele hovedstadsområdet, der kan se frem til, at letbanen modtager de første passagerer i 2025. Efter en sikker og succesfuld testkørsel med en af Metro Services nye dygtige letbaneførere, Peter Hansen, i førerhuset, fortæller han efterfølgende: ”Jeg har glædet mig til at køre det fine grønne tog hele vejen til Glostrup stationerne. Indtil videre har vi jo kørt lidt frem og tilbage indenfor hegnet, så det er meget mere spændende at komme ud på en rigtig tur på ca. 6 km.” Peter er rutineret sporvognsfører og har kørt i Stockholm de seneste 20 år. Han kan godt mærke presset, men hans mission er klar: at få toget langsomt og helskindet ud og hjem. Vi ser frem til et spændende og lærerigt forløb, mens vi arbejder os hen mod åbningen af Letbanen på Ring 3. Vil du også være letbanefører, så søger vi lige nu 120 af slagsen – og det er ikke et krav, at du har kørt hverken bus eller sporvogn før – bare du har et almindeligt kørekort til bil, så uddanner vi dig til letbanefører på 7 uger. Ansøg på vores hjemmeside – det er let!

  • Der er ingen alternativ tekst for dette billede
  • Der er ingen alternativ tekst for dette billede
  • Der er ingen alternativ tekst for dette billede
  • Der er ingen alternativ tekst for dette billede
  • Der er ingen alternativ tekst for dette billede
    + 1
Nicolaj Trane

Contract Manager RTSSC / Senior Project Manager @ ITS Teknik A/S / Hovedstadens Letbane-HL3

1md

Jo jo , ITS er jo med på turen..😎

Jan Lindegaard Hansen

Holdleder hos Beredskab Banedanmark

1md

Perfekt tidspunkt at starte op på, det er jo lige netop nu vi alle skal passe ekstra meget på alle de små nye i trafikken og dette gælder jo også det fine lille letbanetog 🙏🏻 Ser frem til at møde jer i trafikken 😁

Allan Leerbæk

Netværk, Virksomhed og ErhvervsMentorerne for UNGE i Høje-Taastrup. Netværk hos KLAR TIL FREMTIDEN/startIGU for udsatte Borgere.

1md

Fantastisk spændende udvikling - Good Luck med det fortsatte forløb 👊

Se flere kommentarer

Hvis du vil se eller tilføje en kommentar, skal du logge ind