Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Tragédia na moste v Trenčíne: Dopravnú nehodu neprežila 72-ročná žena! Polícia informuje o ďalších zranených

Nehodu neprežila 72-ročná spolujazdkyňa
Nehodu neprežila 72-ročná spolujazdkyňa (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

TRENČÍN - Dopravnú nehodu dvoch vozidiel na novom moste v Trenčíne v sobotu (14. 9.) neprežila 72-ročná spolujazdkyňa. Zranenia utrpeli aj dvaja ďalší ľudia. Na sociálnej sieti o tom v nedeľu informovala trenčianska krajská polícia.

archívne video

Dopravná nehoda v bratislavskej Petržalke (Zdroj: Tip čitateľa)

K zrážke došlo v poobedňajších hodinách na ceste prvej triedy v Trenčíne, časti Biskupice. Podľa doteraz zisteného sa 75-ročný vodič osobného auta zn. Peugeot smerujúci z diaľnice D1 na nový cestný most v Trenčíne z doposiaľ nezistených príčin s vozidlom otáčal. Prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s protiidúcim autom zn. Subaru, ktoré viedol 49-ročný muž. "Po zrážke sa vozidlo zn. Peugeot odrazilo naspäť do svojho jazdného pruhu, rotovalo a narazilo prednou časťou do kovových zvodidiel," priblížili trenčianski policajti.

 

TRAGICKÁ DOPRAVNÁ NEHODA V TRENČÍNE 👉️Včera v poobedňajších hodinách sa stala na ceste I/61B v Trenčíne časť Biskupice...

Posted by Polícia SR - Trenčiansky kraj on Sunday, September 15, 2024

Pri nehode utrpela 72-ročná spolujazdkyňa vozidla zn. Peugeot zranenia nezlučiteľné so životom, jeho vodič utrpel viaceré zranenia a previezli ho do nemocnice. Došlo aj k zraneniu 48-ročnej spolujazdkyne z auta zn. Subaru, jeho vodič sa nezranil. Podrobili ho aj dychovej skúške s negatívnym výsledkom merania. Vodičovi druhého auta odobrali krv na zistenie požitia alkoholu alebo iných návykových látok. Vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. "Presné príčiny a okolnosti nehody sú predmetom vyšetrovania," dodali policajti.

Viac o téme: PolíciaNehodaTrenčín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu