Los Angeles Kings v Pittsburgh Penguins

Letné prázdniny sú mostom medzi sezónami a preto je čas sa na ňom rozhliadnuť po najväčších hviezdach na jednotlivých pozíciách. Redakcia NHL.com/sk neostala len pri hviezdach na ľade, ale pozreli sme sa aj na momenty, ktoré v minulých mesiacoch potešili fanúšikov hokeja na sociálnych sieťach.   

Pátranie po Jágrových figúrkach 

Vyvesovanie dresu Jaromíra Jágra s číslom 68 pod strop pittsburskej haly bola veľká udalosť. Manažment Penguins však tesne predtým oznámil, že Jágrove figúrky bobbleheads, ktoré mali diváci dostať pred zápasom so San Jose Sharks, boli ukradnuté. 

Maskot Philadelphia Flyers, Gritty, zobral "zodpovednosť" do svojich rúk a zverejnil meme zo seriálu Hra o tróny: "Chcem, aby vedeli, že som to bol ja." Do pátrania sa potom vtipne zapojil aj samotný Jágr. Vo videu vyráža na pátraciu misiu v spoločnosti jednej z figúrok. 

"Poďme nájsť tvojich kamarátov," vyhlásila česká legenda. Rozhýbané postavičky nakoniec skončili v tých správnych rukách.

Finalisti Stanley Cupu: Jágr nás inšpiroval

Pozor, módna polícia 

Poznajú sa od spoločného angažmánu vo Švédsku a ich kamarátstvo pretrvalo aj v NHL, aj keď William Nylander hrá za Toronto a David Pastrňák za Boston. Obaja útočníci sa spoločne prevtelili do úloh módnych policajtov a zhodnotili outfity športových ikon.  

"Kráľovná," povedal Pastrňák o opulentných šatách tenisovej rekordérky Sereny Williamsovej. O okuliaroch hviezdy NBA LeBrona Jamesa zase vyhlásil, že sú ako z filmu Mimoni.  

Šampióni a spolužiaci 

Vyšlo to pekne. Pred rokmi spolu chodili do školy v Missouri a teraz jeden druhému gratulovali k triumfom v play off. Bývalí spolužiaci Jayson Tatum, basketbalista Boston Celtics, a Matthew Tkachuk, útočník Florida Panthers, so svojimi tímami vybojovali triumfy v NBA a NHL. 

"Som Matthewov veľký fanúšik. Veľmi sa zaňho aj jeho rodinu teším," vyhlásil Tatum, ktorý mal s Tkachukom spoločné hodiny telesnej výchovy. 

Bergeron vie, ako nabudiť divákov  

Bývalý kapitán Boston Bruins nedávnych spoluhráčov nenechal v štichu. Patrice Bergeron sa pred siedmym zápasom prvého kola play off s Toronto Maple Leafs postaral o patričnú atmosféru. 

Bergeron mal na sebe dres Bruins so svojím číslom 37 a silno mával vlajkou Centennial Bruins. Fanúšikovia boli vo vytržení a dohnali svojich miláčikov k postupu.  

Emily z Paríža gratulovala Skinnerovi 

Hviezda seriálu Emily v Paríži, Lily Collins, vo virálnom videu gratulovala Jeffovi Skinnerovi k tisícemu zápasu kariéry. 

Bývalý útočník Buffalo Sabres, ktorý po sezóne zakotvil v Edmonton Oilers, je veľkým fanúšikom 'Emily', takže pozdrav patrične ocenil. Collins video natočila priamo na pľaci seriálu, ktorého štvrtú sériu vtedy nakrúcala. 

"Skvelé, nová sezóna," netajil Skinner nadšenie. 

Céline Dion v kabíne Bruins 

Drží palce Montreal Canadiens, ale na jeden zápas sa kanadská popová diva ocitla v kabíne rivalov z Boston Bruins, aby prečítala úvodnú zostavu a hráčom pripravila nezabudnuteľný zážitok. 

Päťnásobná držiteľka cien Grammy prekvapila Bruins spolu so svojimi dvoma synmi. 

"Ďakujem ti pekne, že si sa na mňa dnes pripravil," uťahovala si Dion z obrancu Brandona Carla, ktorý na sebe nemal veľa oblečenia. Pri čítaní mena útočníka Dantona Heinena dokonca zaspievala.

New York Rangers v Boston Bruins

Zelení mužíci po ôsmich rokoch   

Sú späť. Trvalo osem rokov, kým sa fanúšikovia Vancouver Canucks opäť mohli pobaviť výstupmi obľúbených Green men, ktorí nabehli do akcie v zápase s Bruins.  

Force (Adam Forsyth) a Sully (Ryan Sullivan) si zase obliekli zelené celotelové obleky a zaujali svoje miesta vedľa trestnej lavice, kde sa tradične venovali rozptyľovaniu súperov. Fanúšikovia Canucks im za to pripravili hlasné ovácie.  

Letang s mulletom 

Zatrénovať si s Jaromírom Jágrom bol splnený sen obrancu Penguins Krisa Letanga, ktorý si na spoločnú prípravu so svojím idolom pripol čierny mullet, Jágrov legendárny účes z deväťdesiatych rokov. 

Letang sa českému útočníkovi pochválil, že dlho nosil číslo 68, ale z úcty k legende ho zmenil na 58. 

"Keď som vyrastal, bol si môj hrdina," povedal kanadský obranca. 

Medveď Pastrňák 

Keď útočník Bruins David Pastrňák v TD Garden nastupoval na zápasu s Ottawa Senators, tak ešte netušil, aký si z neho odnesie suvenír. 

Český kanonier strelil svoj 17. hetrik v NHL, ale na ľade okrem tradičných šiltoviek pristála aj imitácia medvedej kožušiny. Pastrňák si ju obliekol na pozápasové fotenie s tromi pukmi a vznikli veselé fotky bostonskej hviezdy v chlpatej kožušine.  

"Veľmi príjemný odev," tvrdil Pastrňák.

Úspešná súhra Marchanda a Pastrňáka

Kapitán sa stretol s maestrom  

Kapitán Nashville Predators Roman Josi si po sezóne nenechal ujsť zürišskú zastávku koncertného turné Taylor Swift a na štadióne Letzigrund sa počas nej stretol s tenisovým idolom Rogerom Federerom, ktorý spoločnú fotku zverejnil na svojom instagramovom profile. 

Josi, ktorý vyrástol v Berne, išiel na koncert s manželkou Ellie. Tá potom zverejnila na svojom profile spoločnú fotku aj so samotnou protagonistkou večera. Hviezda k hviezde sadá.

Príbuzný obsah