Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenzie (849)

plagát

Tvorca (2023) 

Překvapivá sci-fi levná jednohubka. Určitě bych zkrátil stopáž a hned by to bylo zajímavější. Nápadité a originální, to se musí nechat.

plagát

Tajemství jezera Caddo (2024) 

I když premisa je zajímavá, tak rozhodně to není thriller a už vůbec ne horor. Je to drama se sci-fi prvkem, které je vyprávěno tak nudně, že to vůbec nefunguje. Dle synopse jsem čekal prostě víc.

plagát

Batman (1966) 

Krásný bizárek, který by každý fanda strážce Gothamu měl vidět. Je vlastně geniální, jak se film nebere vážně. Adam West, tedy první filmový Batman, je jednoduše skvělý.

plagát

Transformers Jedna (2024) 

Novinka z robotího světa spíše míří na děti, ale nevadilo, abych si to užil i já. Příjemný animák, který sice nenadchne, ale ani neurazí.

plagát

Tiché znamenie (2024) 

Fajn žánrovka a na režijní debut úctyhodné. Budování napětí a atmosféry ze začátku funguje dobře. Konec v rámci mezí v pohodě a dokonce i snaha o pár twistů. Spokojenost.

plagát

My (2019) 

Lepší průměr. Slabší než Peeleovo Uteč a rozhodně lepší než Nene. Skvěle budovaná atmosféra, fajn myšlenka... Jen bych to lépe dotáhnul, aby to dávalo smysl.

plagát

Svatba roku (2024) (seriál) 

Spokojenost. Jednoduchá premisa - mrtvola, dům podezřelých osob a vy postupně odhalujete démony a kostlivce jednotlivých postav a na konci vrah ukáže svoji tvář. Šest epizod je akorát, pak už by to bylo moc natahované. K plnému počtu bych potřeboval přece jenom více game changerů a ještě větší dynamičnost.

plagát

Medveď na kokse (2023) 

Jdu asi proti davu, ale medvěd fetnutý na koksu mi dneska asi bodl. Jednoduchý film založený na příběhu, kdy reálný medvěd pozřel koks a uhynul, je vlastně genialita. Kdyby vrazili pár dolarů navíc, aby medvěd vypadal víc důvěryhodněji, nemám vlastně co vytknout.

plagát

Blue Beetle (2023) 

Mysleli to dobře, ale bylo to tak nezáživné, že se to jednoduše nepovedlo. Fajn komiksovka pro někoho, kdo s tímto žánrem teprve začíná a nebo mu je třináct.

plagát

Madame Web (2024) 

Kdyby byl rok 2004 a aktuálně běžela Catwoman, tak Madam Web je slušná konkurence. Dneska snad už nikdo takové filmy netočí! A to ani komiksovky.