Reklama

Reklama

Film vypráví o člověku, který spravuje boty. Tímto řemeslem se totiž jeho rodina živí už čtyři generace. Jednoho dne najde u otce ve sklepě kouzelný šicí stroj, který mu umožní zkusit si život jiných lidí, když si nazuje jejich boty. (Filmbox)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (149)

bergeron 

všetky recenzie používateľa

Adam Sandler moc na plátne neoholený nebýva, bolo to príjemne prekvapenie. Scenár filmu bol originálny, možno mnohí predpokladajú, že to bude komédia a gagy, ale bol to len obyčajný príbeh s pár vtipmi. Ale to čo zabudli prvé komenty dodať je, že ten film bol dosť pozerateľný, a Adam uveriteľný...I ked mi prišiel už trošku spomalený občas, ale ešte má iskru...Vzhľadom na to, že je NYC, dalo sa očakávať, že dej filmu tu bude, a ako budúceho návštevníka NYC som si aspoň mohol vychutnať rôzne "scenérie"... Nemám prečo vytknúť tomu filmu, a minimálne 3 hviezdy si zaslúži. Dávam samozrejme 4, lebo mne to ulahodilo, a bola to konečne oddychovka, a nie nič prehnané ako iné jeho filmy :) PS: Steve Buscemi je odveký kamarát Adama, by ma zaujímalo v ktorom filme by on nehral po jeho boku :D ()

vodkasesemte 

všetky recenzie používateľa

To truly know a man you must walk in his shoes. Stitcher machine gift from Eliyahu Hanavi, the angel. This machine is special and must only be used at special times. A long time ago, on the coldest of winter nights, a vagrant (tulák) came knocking on the door of this shop. Your grandfather gave shelter to the vagrant when no one else would - tady by ho naprášili ostatní svině z okolí. Kim Cloutier (hot girl from bathtub) ()

Reklama

Cooller 

všetky recenzie používateľa

teda upřímě od režisera spotlight sem čekal daleko... předaleko víc... ale není to uplně zlé šlo tu sice daleko více ždímat z něčeho takového se dalo určitě vytvořit něco lepšího.. velká škoda že D.Hoffman nedostal víc prostoru který by si zasloužil ale jsem rád že alespoň Buscemi dostal důstojnou roli což v porovní s dalšími filmy kde učinkuje se Sandlerem řict určitě nemužu ... 40% ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Jmenuji se Bond. James Bond. A bydlím s matkou v Sheepshead Bay." Vklouzávat obutím bot do cizích životů mi připadá jako skvělý nápad, ale švec Max mi přinesl mnohem méně zábavy, než jsem od něj chtěl. Je to prostě jenom švec, který dosud nepřišel na to, jak sexovat s nazutýma botama. Ale taky je to švec, který má štěstí, protože všichni důležití lidé mají botu velikosti deset a půl, takže jim může hackovat životy. Já mám desítky, takže si budeš muset, ševče, useknout palec, aby ses mohl mít tak skvěle jako já. Jenže to si nezasloužíš, protože jsi mne chvílemi nudil, ale taky jsi mé sexuální fantazii představil Taryn, za což ti děkuju a taky za to varování před zákeřnými čistírnami. ()

Rada.Shoa 

všetky recenzie používateľa

Musím říct že když jsem to stahoval měl jsem trochu obavy že to bude tak na 30 minut a vypínačka,ale mile mě to překvapilo. Od bláznivého Adama Sandlera mám rád spousty filmů, je to v podstatě takový vlastní žánr "Sandlerovky". Tento film je mile úsměvným a svým způsobem i originálním. Vedlejší role Method man,Dustin Hoffman a Steve Buscemi tomu ještě dali glanc, takže se nebojím dát ****.Jedním slovem "Oddechovka". ()

Galéria (116)

Zaujímavosti (2)

  • Přijmení Adama Sandlera (Max Simkin) znamená v hebrejštině švec - tedy název filmu. (JORDY)
  • Film se natáčel v New Yorku. (rafix)

Reklama

Reklama