Reklama

Reklama

Lúpež po taliansky

  • Česko Prácička v Itálii (viac)
Trailer

Zlodejíčka Charlieho práve prepustili z väzenia a už rozmýšľa nad ďalšou akciou. Vymyslí plán na krádež štyroch miliónov libier v zlate, ktoré sú dopravované do talianskeho Turína z Číny, a to všetko priamo pred očami mafie. Na svoju lúpež však potrebuje peniaze... (STV)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (145)

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Pomo mi vzal slová z úst resp. spod prstov. Veľmi svieža, štýlová a coolová jednohubka, ktorá síce už riadne zostarla a remake sa mi páčil ďaleko viac, ale vo svojej dobe musela mať zaručene úspech. Mimochodom, keď som sa kedysi k filmu dostal, ani vo sne ma nenapadlo, že v ňom uvidím predchodcu Mr. Beana a to Bennyho Hilla. :) ()

Lima 

všetky recenzie používateľa

Užít si tenhle film lze pouze za předpokladu, že je člověk vybaven notnou dávkou nadhledu, v opačném případě by těžko akceptoval, že mafiáni vypadají jako banda šašků se stejnokroji a buřinkami, nemaje nic jiného na práci, než stát daleko v horách u silnice, že lze policajty "vyřadit z provozu" jednou ranou do zad, že obyčejné prkno jako závora ustojí opakovaný náraz nákladního vozu atd. Navíc mi příliš neseděl ten suchý britský humor a co bych vyčetl režisérovi nejvíce je to, že se zcela vykašlal na charakterizaci postav, takže mi nebylo dopřáno blíže se seznámit s hlavními postavami a aspoň trochu se s jejich osudy sžít. Díky aspoň za tu skvělou honičku v závěru a potlesk za poněkud bizarní, otevřený konec. ()

Reklama

Had6 

všetky recenzie používateľa

Italian Job. To je jediná společná věc, která pojí tento film se svým mladším bratříčkem z roku 2003. Najdeme tu sice i Mini Coopery a nějaké to zlato, ale to je tak asi všechno. Pro mě to jsou naprosto rozdílné filmy, přičemž v tomto je o stupeň méně zábavy a děj neubíhá v nijak oslnivém tempu. Film je už přeci jen starší a jak už zde zaznělo, čas si na něm vybral svou daň. Závěrem bych chtěl pronést prosbu. Prosím, ničte ve filmech pouze auta stará a škaredá. Jaguar ani Aston Martin si to vážně nezaslouží a mně nebude potom do breku... ()

BuryGol 

všetky recenzie používateľa

Musim přiznat, že jsem jako první viděl remake z roku 2003. Příběh je de facto stejnej, myšlenka taky, na zpracování je těch 34 let už trošku znát. Tahle původní verze je taková trošku neohrabaná co se techniky, detailů a drobností týče. Konec jsem asi nepochopil páč fakt nevim, co Charlieho napadlo. Byla to sranda, o tom žádná, ale remake mi sednul o trošku víc, včetně Marka Wahlberga místo Michaela Caina. Ale vážně jen o kousek, oba filmy jsou srovnatelný. ()

Mol 

všetky recenzie používateľa

YOU MUST HAVE SHOT AN AWFUL LOT OF TIGERS, SIR. YES, I USED A MACHINE GUN! Když je něco slavné, tak to zároveň neznamená, že je to dobré. Film mi nepřišel ničím výjimečný a únik v mini cooperech ničím legendární. Caine není úplně to, co bych si představil pod pojmem charisma a znázornění mafie bylo otřesné. Opravdu nevím, kde tenhle film vzal všechen ten kredit. ()

Galéria (90)

Zaujímavosti (20)

  • V záverečnej piesni filmu "Getta Bloomin' Move On" si zaspieval i Michael Caine (Charlie Croker). (sackrebleu)
  • Auto Lamborghini Miura, které mafie shodila do řeky, někdo ukradl. Když ho šel druhý den filmový štáb vyzvednout, už tam tam nebylo. (Marator)
  • Ačkoliv je děj snímku úzce spjat s automobily, Michael Caine v době natáčení neuměl řídit. Ve filmu ho za volantem nespatříme. (Marek#33)

Reklama

Reklama