Reklama

Reklama

Chrobák

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Náhodné setkání servírky Agnes s narušeným válečným veteránem Peterem se mění v horor, když jsou atakováni hordami brouků! Je to však skutečnost, nebo se stali oběťmi halucinací? Další snímek mistra hrůzy W. Friedkina, režiséra filmu Vymítač ďábla. (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (150)

cariada 

všetky recenzie používateľa

A pak že paranoja není nakažlivá! Vyšinutý válečný veterán se přes kamárdku seznámí se žěnou co má starýho v lochu toho pustí a on se snaží vrátit ,ale stará ho zpátky nechce. Na tom by nebylo nic tak zvláštního ,kdyby její nový přítel neměl v sobě brouky a tak jí zmagořil ,že je viděla i ona. Zajímaví psychárna s ujetým koncem. Za zmínku stojí trhání zůbů kombinačkama. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Anatómia ľudského šialenstva i s nepríjemnou myšlienkou nákazlivosti v plnej kráse. Len hrozná škoda toho vleklého rozjazdu a nezáživnej prvej polovice dejovej linky. No čo sa začalo diať v tej druhej, tak to klobúk dole, pred hercami, ktorí tú svoju paranoju naplno prežívali ako i pred samotnou pointou, ktorá je v závere neodbytnejšia ako ten chrobák. Friedkin vie ako zaujať. Lepší priemer. 65/100 ()

Reklama

tom88 

všetky recenzie používateľa

Po dlhšom rozhodovaní sa prikláňam k nižšiemu hodnoteniu, pretože predsa len to bola do trištvrťky filmu nuda, ktorej sa nedarilo rozbehnúť. Navyše herci hrali nevyvážene a až ku koncu do toho vkladali viacej ako sa zdá. Záver bol pomerne strhujúci, no zase nechcem to moc vychváliť, ale zachraňuje celý film. Tento film by som určite neradil k hororu, ale skôr do psychologického žánru. Plusom filmu sú silné pocity, ktoré film vo vás určite aspoň z časti zanechá, ale sú skôr depresívne. 45% ()

WoWoW 

všetky recenzie používateľa

Brouk je fakt divnej film. Vůbec se mi to nelíbilo a to to není úplně špatně natočený nebo zahraný, ale jako celek mi ten snímek přišel protivnej a divnej. Nevzbudilo to ve mě vůbec žádné kladné emoce. A navíc mi vůbec nebylo vysvětleno, jak se ta šílená paranoia šíříla, prostě film na který mile rád zapomenu. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Divnej film. Hodinu se absolutne nic nedeje, kdy clovek sleduje chlapa a zenskou, ktery se skoro neznaj, ale bydli spolu, odrikavaj krecovity dialogy a vypadaj oba dost mimo. Posledni pulhodinku se sice vytvori docela slusna atmosfera paranoii, kdy se clovek ani v zaveru nedozvi, co bylo vlastne pravda, ale uz to vyslednej dojem z filmu moc nezvedne. Nicmene jsou tu dve pekny drsny sceny a jedna naprosto brutalni s klestema a zubem. Celkove sem se sice nenudil, protoze jsem byl zvedavej, s cim se na me Friedkin vytasi, ale ve vysledku nic moc. ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (9)

  • Ve filmu není vidět jediný brouk. (ČSFD)
  • Michael Shannon si zopakoval svoju rolu, ktorú predtým stvárnil v rovnomennej divadelnej hre. (Mordenroth)
  • Natáčelo se v amerických státech Kalifornia a Lousiana. V Kalifornii to bylo u lyžařské oblasti v Mammoth a v Louisianě se natáčelo ve městech New Sarpy a Metairie. (Terva)

Reklama

Reklama