Reklama

Reklama

Tajemství jezera Caddo

  • USA Caddo Lake (viac)
Trailer 2

VOD (1)

Zmizení osmileté dívky spustí řetězec událostí, které vedou k jádru desítky let staré záhady ve venkovské komunitě Caddo Lake. (Max)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (46)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Seriálový super štyk v podobe Dark sa pretavil do menšieho filmu, mysteriózneho, thrillerového, určite nie hororového, pričom filmu je treba dať šancu, kým sa rozvinie. Práve v pomalosti a budujúcej sa atmosfére je jeho sila. Niektorí tu už odhalili konkrétny detail zápletky, čo vôbec nie je šťastné a berie to momenty prekvapenia. ()

taibrek 

všetky recenzie používateľa

Tento film nie je iba o pozeraní a že si v polke vymyslíš, že ideš na wc. Každá scéna je dôležitá k pochopeniu celého filmu a o čo tam vlastne ide. Musíš si proste pospájať kto je kto a kto je s kým a kedy. Keď na to prídeš, tak pochopíš, že sa jedná o fakt super prešpekulovaný film. Trochu mi pripomína seriál Dark. ()

Reklama

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Horor? Ani omylem. Caddo Lake je mysteriózním thrillerem s příměsí dramatu a Sci-Fi. Jak už napovídá název vše se točí kolem jezera Caddo které je obestřeno jedním velkým tajemstvím které propojuje několik osudů. Nechci tu spoilerovat co a jak ale od určitý chvíle jsem tak nějak tušil která bije a kam to celý bude směřovat. Přesto měl snímek svoji atmosféru a dokázal mě udržet v napětí až do samotného závěru. Líbilo se mi prostředí kde se vše odehrávalo(chválím výběr lokace). Přece jenom v tomhle prostředí se moc filmů neodehrává a tak na vážkách mezi 3-4hvězdami v tomhle případě rád nadhodnotím a přikloním se na stranu 4hvězd. Za vidění snímek Caddo Lake rozhodně stojí. ()

Easykill 

všetky recenzie používateľa

Může bejt! Kolem hororu to sice ani neprošlo, ale od začátku to má solidní atmosféru, kterou si to zdárně drží celou dobu. K té se dá do plusu přiložit i scénář a herecké výkony. Byť caddo lake nepřináší nic extra inovativního a podobných věcí jsme viděli X, tak to působí dost suverénně. Já se bavil a chtěl vědět jak se to všechno rozmotá, protože zamotaný to bylo dost. ()

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Poprosil by som vymazať horor, nakoľko sa skutočne nejedná a ničím ani horor nepripomína. Skôr sledujeme zvyšné tri žánre, kde prevláda dráma. Nápad skvelý, ťažko sa mi bude písať viac bez spoilerov, preto len napíšem, že bol veľmi zle prevedený. Nakoľko je to vyrozprávane veľmi nezáživne, kým sa niečo začne diať trvá to dlho, no ani postavy nie sú zaujímavé. Je to veľmi chaotické, treba však vydržať a na konci sa to krásne celé vysvetlí. Ja som sa dosť nudil ale 3* to udržalo. V schopnejších rukách by to mohla byť pecka. ()

Galéria (16)

Reklama

Reklama