Reklama

Reklama

Nikto ťa nezachráni

  • Česko Nikdo tě nezachrání (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nikdo tě nezachrání je film o talentované mladé ženě Brynn, jež se vzdálila své komunitě. Osamělá žena plná naděje nachází útěchu v domě, kde vyrůstala, avšak vyruší ji podivné zvuky pocházející od vetřelců z jiné planety. Následuje akční utkání Brynn s mimozemskými bytostmi, které ohrožují její budoucnost a zároveň ji nutí čelit vlastní minulosti. (Disney+)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (207)

bourec 

všetky recenzie používateľa

Ty úvodní sekvence jsou celkem zdařilý, a to přesunování emzáků po dřevěný podlaze dělá divy. Jenže po půl hodině by divák už čekal nějakou hutnější zápletku, a taky celkově dospělejší erkovou atmošku. Nic z toho se ale nekoná, a film po určitý době začne bejt únavnej. Konec sem pak doslova protrpěl. No nic, Invaze s Sheenem se už opakovat nebude. 40%. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Aj z každej strany preskúmaný invazívny subžáner sci-fi sa dá stále nakrútiť inovatívne. A to aj tom zmysle, že si niečo berie od slávnych predobrazov a výsledok pretvorí do trochu inej podoby. Napríklad nemého filmu. Je to sci-fi, horor, psychologický film a aj čiastočne komédia v jednom, pričom sa dá očakávať, že nezaujme každého, skôr len správne naladené publikum. No One Will Safe You je veľmi intenzívny film, ktorý umne pracuje s béčkovými klišé a nechce ostať nič dlžný svojmu názvu. Za mňa je pointa prekvapivá, logická a niektoré veci si bude musieť divák domyslieť sám. Skvelá Kaitlyn Dever by mohla byť novou scream girl, avšak v nemom filme ešte kričať nemohla. ()

Reklama

MightyHal 

všetky recenzie používateľa

Ehm... Oka dobrý, jako 45 minutová epizoda ve Twillight Zone, Night Gallery či jiné antalogii by to bylo strašně fajn. Sound design je špičkový, nasvícení setů je taky pecka. Jednoduše je to celé zdatně odvedená řemeslná práce ALE! To by se ten film nesměl vyčerpat po asi půl hodině. Chápu že tady šlo o nějaký ten art, ale myslet si že diváka (minimálně mě) bude zajímat nějaký trauma postavy která je mi totálně jedno, tak to je trochu vedle. Jasně hlavní hrdinka je v prvních minut představena jako outsiderka co žije sama, ale to tomu nepomáhá, protože jako divák nevíte zda si za to mohla sama nebo jen lidi jsou zlý. Proto mě tahle linka vůbec netankovala, spolu s koncem. Než ten ale budu řešit, tak chci ještě být lehce pozitivní a pochválit první konfrontaci s mimozemšťany (kteří jsou btw ti nejvíce stereotypní alieni jaký snad mohli použít) která je atmosferická, ty zvuky byli parádní a náhaněli husinu a fakt mě to v táhlo i s celkovou atmosférou. Skvělá byla i scéna v autobusu.  Bohužel pak je film prakticky furt to samý a mě se ty honičky bez mluvení hned zajedli. Ano, hlavní hrdinka i většina postav tu nemluví. Oka, chápu záměr ale strašně to mlátí do očí jak je to v celém filmu místy na sílu. Například ta scéna v autobuse nebo když na vás nalítne random Alien, jakej člověk by si neřekl minimálně "Kurvaaaa". Tohle v počtu se stereotypním zbytekm filmu a koncem který naprosto nefunguje. To hlavně právě kvůli nijaké hlavní postavě a nezajmém o to co se jí stalo a tyto "art" aspekty tu fakt působí strašně na sílu. Dvě hvězdy za atmosféru první půlky, jinak šílené zklamání. ()

moviefreak 

všetky recenzie používateľa

Tichšie ako Tiché miesto! Úžasne a kreatívne nakrútený horor s klasickými mimozenšťanmi, ktorí dostali poriadny upgrade. Aj napriek svojmu oldschool vzhľadu, ale vďaka novým schopnostiam a technologiam pôsobili viac ako desivo., a dali mojim nervom poriadne zabrať. Horor skoro bez jediného slova okamžite od začiatku hlavne atmosférou ničil moje očakávania a dostal som hororové prekvapenie roka!!! ()

Bloody13 

všetky recenzie používateľa

Asi úplně první NĚMÝ sci-fi horor, co jsem viděl. Hlavní hrdinka za celou dobu nepromluví, ani těch pár vedlejších postav neřekne ani popel. Nelze se tedy divit, že do takhle tiché scény dorazí vesmírná delegace už po úvodních 10 minutách, přičemž vesele a hlavně potichu obsadí celé městečko. Škoda, že emzáci mají dost klišoidní design (snad jen ta "pavoučí matka" se vymykala), protože jinak jsou to docela kluci pracovití a naši hrdinku nahání téměř ustavičně. Škoda, že tahle svižně odsýpající jízda v závěru citelně přibrzdí a finišuje trapným, sluníčkovým epilogem, v němž budou šťastné obě strany (lidstvo i marťani), diváci ale nikoliv. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (4)

  • V celom filme zaznie v origináli len 8 slov. (Arsenal83)
  • První okamžik oficiálního dialogu nastane až v čase 01:09:05. (Lajty)
  • Hlavné natáčanie sa uskutočnilo v New Orleans od apríla do júna 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama