Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ospalé britské městečko Keighley prožívá přípravy na pořádání letošního ročníku Britského kadeřnického šampionátu. Mladý holič Brian by se rád přihlásil, ale jeho zahořklý otec, zapomenutý kadeřnický mistr a soutěžní přeborník Phill Allen, mu to stále zakazuje. Odmítá se vrátit do světa, který před deseti lety zavinil, že mu žena Shelly utekla s jeho kadeřnickou modelkou Sandrou. Když ale Shelly přichází se zdrcující zprávou o rakovině, Brian už se otce neptá a je své matce ochoten v soutěži pomoci. Navíc tam potká kamarádku z mládí, přepůvabnou Christine, do níž se okamžitě zamiluje (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (141)

filmmovier 

všetky recenzie používateľa

Sympatická a pohodová komedie říznutá troškou dramatu. A je to samozřejmě skvělé. Nabušené obsazení plné prvotřídních britských hvězd, sympatická zápletka, spousta povedených nápadů a bizarních účesů. Alan Rickman, Bill Nighy a Warren Clarke (a určitě nejen oni) si to strašně užívají, a stejně tak jsem si to užil já. Skvěle napsané zábavné postavy, nádherná Rachael Leigh Cook, krásný britský venkov, sympatická stopáž. Dohola je prostě neskutečně sympatické a zábavné od začátku do konce a ten dramatický oblouk tady není vůbec do počtu. Tyhle filmy mám rád. 80%. ()

KristKrist 

všetky recenzie používateľa

O tomhle filmu,navzdory obsazení Alana Rickmana,jsem si myslela,že mě jako film sám o sobě bavit nebude. Pustila jsme si ho s nízkým očekáváním a možná díky tomu jsem byla tak spokojená. Jedná se o obyčejný příjemný příběh o kadeřnické soutěži,kde proti sobě stojí už zmiňovaný Alan Rickman a Bill Nighy..oba hrají velmi dobře. Ani Josh Hartnett se neztratil a i jeho scénky mě bavily. Dojem možná trochu kazí český dabing,který v tomhle filmu není moc dobrý. Jinak se mi film líbil. ()

Reklama

cingi.t 

všetky recenzie používateľa

Alan Rickman a Bill Nighy ako úhlavní nepriatelia a kaderníci, to je osť dobrý dôvod sa do tohto pustiť. Pohodová rodinná komédia, zrejme skorej pre ženy, ale aj tak. Nenechajte sa oklamať titulnou fotkou mladého páru. Nie je to romantická gýčovina o deťoch úhlavných nepriateľov a ich boji o lásku. Je to klasická rodinná gýčovina pre všetky ročníky. 4* ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Ačkoli už docela dlouho nepotřebuju hřeben k zarovnání bujné kštice, neboť mi stačí antistatická prachovka, tak tento snímek o vytváření nesmyslných vlasových kreací na hlavách dam mne vždy potěší. Je totiž hrozně pohodový, Phil i Ray jsou rození mistři hbitého střihu a jejich souboj je prostě báječný. ()

H.Gordon 

všetky recenzie používateľa

Tak tuto komedii já opravdu miluji. Celý ten nápad je skvělý, líbí se mi kadeřnictví Philla Allena, samotný Phill Allen, jeho manželka, dokonce i milenka jeho manželky:-). Od začátku do konce náramně vtipný film s výbornou atmosférou a hudbou. Pouštím si ho několikrát do roka. Moc se mi líbí celá soutěž, ve které soutěží šampioni z celého světa.. Nejlepší je závěr filmu. ()

Galéria (8)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčelo se v metropolitním hrabství West Yorkshire a v Londýně. (griph)

Reklama

Reklama