Reklama

Reklama

Recenzie (5)

Flego 

všetky recenzie používateľa

Podobných filmov sa v danej dobe natočilo v Británii neúrekom a aj tento spadá do priemerných vôd. Osme hodnotenie a tretia recenzia. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa

Další z těch krimi / noir záležitostí, jakým se ve své době v Británii zjevně dařilo. Jak už z mé úvodní věty vyplývá, nešlo pro mě o nic převratného nebo extrémně vydařeného, byl to prostě jen jeden z mnoha podobných snímků. No, jenže když jsem to teď napsal takhle, zase to vypadá, že jsem měl ke spokojenosti až příliš daleko, a to přece jen není pravda. Já jsem se u filmu po celou dobu vcelku dobře bavil, i když pro mě (při omezeném počtu postav) nebylo těžké odhalit úhlavního zlouna. Musel jsem ale ocenit, že se tvůrci snažili poměrně přesvědčivě mlžit, takže dokázali udržet napětí až do úplného závěru. Musím taky zmínit fakt, že se mi dobře dívalo na Susan Beaumont v roli Margaret a že jsem se jen utvrdil v názoru, jak je absolutně zbytečné plýtvat na mě kvalitním (či nekvalitním- pro mě v tom není rozdíl) kubismem. / Poučení: Když kradeš příliš horké zboží, můžeš se spálit. ()

Kenneth 

všetky recenzie používateľa

Odsouzený k smrti, který trvá na své nevině, pronese kletbu podobnou té z Psohlavců. Akorát že v tomto případě do ní zahrne víc lidí. Je to něco, co má obzvláštnit běžný příběh o pátrání, které má buď potvrdit vinu odsouzeného nebo najít skutečného vraha. Film je to přiměřeně zamotaný a podezřelých je tam víc, na druhou stranu se tam nedá všemu věřit. Prostě takový průměr. ()

Reklama

gggggg 

všetky recenzie používateľa

Z podobných filmov tento je určite jeden z tých lepších, má síce obyčajnú zápletku, ale výborné charaktery a skvelý záver. ()

Reklama

Reklama