Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (1 179)

plakát

Láska na první pohled (2023) 

Po všech těch českých hounech, co jsem si během svýho covidování pustil k vaření obědu a večeře, byla tahle netflixácká romanťárna strašně dobrý oživení. Duo překvapivě sympatickejch a normálních protagonistů dělajících normální rozhodnutí a k tomu pořádná dávka britskýho přízvuku strčí všechnu tu česko-slovenskou hrůzostrašnou produkci do jetele.

plakát

Expend4bles: Postr4datelní (2023) 

Jako už jsem viděl hodně špatnejch a lacinejch efektů, ale takhle cheap bych to u filmu se Sylvestrem v roce 2023 fakt nečekal. Tady je fakt všechno špatně. Nasvícením počínaje, špatným CG a zeleným pozadím pokračuje, otřesnými praktickými konče. Špatnej scénář a herecký výkony tomu taky nepomáhaj.

plakát

Podruhé mě neoklameš (2024) (seriál) 

Tak jako plotwist v poslední epizodě je celkem what the f, ale jinak jsem to tak nějak zkonzumoval. Takovej fakt hodně tvrdej hamburger. Nezdravej, občas až moc tučnej, houska občas až moc tvrdá a zelenina až moc stará. Takovej fakt hnusnej fast food, po kterým se ale člověk kupodivu nepos*al, a tak se podívá na druhou epizodu, a jede dál až do konce, protože po čtvrté epizodě si řekne, že když už to dokoukal sem, že ten hambáč prostě sežere celej. Objektivně je to asi napsaný maximálně na dvě *, ale je tu jeden faktor, kterej mě absolutně odepsal, a to Adeel Akhtar. Byly tam scény, kterýma mě absolutně ohromil, a to přitom scénář z jeho postavy občas dělá debila, ale to málo, co mohl zahrát, si prostě namazal na chleba. Michelle Keegan je kus, a asi jsem se zamiloval, ale ve výsledku je celel seriál fakt těžkej průměr. Každá epizoda končí plotwistem, kterej (často) nemá logiku, chování některých postav je absolutně nepochopitelný; některý vedlejší linky (který v každý epizodě přibývaj) končej absolutně prázdně, a tudíž si člověk říká, proč tam vůbec byly (třeba ten nevlastní brácha, že jo). Mno. Půjčím si v knihovně nějakýho Harlana Cobena, abych věděl, kdo za ten nemastnej neslanej hambáč s absolutně špičkovým kořením jménem Adeel Akhtar může.

plakát

Kat (2004) 

S odstupem let je to v roce 2024 nehorázná pecka.

plakát

Cool Girl! (2023) odpad!

Ježíšikriste. Vykrvácely mi oči. To jsem si k vaření pustil dobrou píčovinu. Aspoň, že tam byla ta pusa dvou holek, no.

plakát

Uklízečka (2022) (seriál) 

Elodie je kus. Ale jinak je Uklízečka fakticky telenovela s útrpně dlouho odkládaným koncem. Příběh je plný košťat, kterými scénář nametal stopáž na deset dílů místo snesitelných čtyř. Ale Elodie je dobrá mamina, co mi čtyři dny s covidem uměla po nocích zpříjemnit.

plakát

Pepa (2018) 

Měl pravdu ten Karel, fakt je to p***vina.