Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Dokumentární

Poslední recenze (988)

plakát

V/H/S/Beyond (2024) 

Hmm, zajímavé. Zrovna tohle se mi do vkusu netrefilo. Skutečné dokumentární části, kde se mluví o současných sezeních pentagonu o UFO nebo cameo Corridor Digital působili nepatřičně. Po prvních dvou povídkách jsem se dokonce bál dalšího VHS Viral. 3 z 5 povídek naprosto nepochopili styl Found Footage a dali nám naprosto nereálné příběhy sestříhané z mnoha úhlů kamery. Právě to, co mě na Found footage baví je to, že je to natočeno a sestříháno tak, že teoreticky by se to mohlo stát. Zběsilé střihy v Dream Girl, kde je jsou dva protipohledy v jednom z nich by měla být vidět kamera, ale není. Ve Fur Babies jsou zase velmi otravné postavy aktivistů za práva zvířat. A opět nedává smysl, kdo by film sestřihal, tak jak je sestříhán. V Storku mezi policajty a ufony jsem si zase říkal, že premisa s policejní jednotkou WARDEN, která zaznamenává paranormální jevy se snaží tvářit strašně cool až je to trapné. Povídky, které mě bavili byli Live and Let Dive, která nám prezentovala z jednoho pohledu seskok s letadlem a měla úžasné digitální triky. Škoda, že konec neměl větší pointu. A poslední povídka Stowaway byla celkem cute a měla zajímavý sci-fi nápad. Další věc, která mě masivně štvala byli ty efekty z pluginů pro Aftery (jasně použitý Red Giant) a analogové artefakty v digitálním videu. Asi jsem Found Footage purista, který prostě není rád, když máte rychlé střihy z mnoha úhlů, které pro danou situaci nedávají smysl. Myslím, že většina předchozích povídek v minulých VHS filmech tento problém neměla i když samozřejmě byli vyjímky. Prostě si říkám, když už nedodržujete ten žánr, proč to vůbec děláte ve found footage. Pochválit se dají ale masky, které jsou jedny z nejlepších v sérii. To mi ale nestačí. Za mě: VHS 2>VHS/99/>VHS/94>VHS>VHS/85>VHS/Beyond>VHS/Viral

plakát

Joker: Folie à Deux (2024) 

Nechápu najednou ten hate od core publika, ono to není o tolik horší než první díl. EDIT 1: Teď jsem se podíval na recenze na YouTube, co o tom říkají "skuteční kritici" a konečně jsem to pochopil: "Joker 2 je špatný, protože se stal WOKE". Já, jsem ale hlupák, že mě to nenapadlo. Je vidět, že jste hodně pochopili první díl, hoši.

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci - Série 2 (2024) (série) 

"Wait, hE's SaUrOn?" Rings of Power se právě stává mým seriálovým guilty pleasure. Je zde spousta momentů, který jsou tak špatný, že se směju a je tam spousta fakt stupidních rozhodnutí postav, ale je to sakra mnohem zábavnější než první řada. Ironicky i neironicky. Mnohem víc se děje. Sauron je ďáblík s očividně záporáckými úmysly. Toxické yaoi mezi ním a Celemborem je neúmyslné vtipná pecka. Tom Bombadil je tajemnej jak hrad v Karpatech. Hlášky typu "Někdy to největší břemeno je to, které necháváme za sebou." jsou fakt facebooková moudra roku. Jako když to necháš za sebou taks to břemeno vzdal, ne? Saruman je čiré zlo. Ten hobbit z pouštní vesnice vypadá jako z frančízy Trollů. OMG, oni řekli název seriálu, musím tleskat! Galadriel versus Galadriel! A má to prostě obří rozpočet, což bitvy dává na úroveň celovečerní fantasy. Prostě mi to přišlo fakt vtipné, jak úmyslně, tak převážně neúmyslně. Narozdíl od první strašně průměrné řady.

Poslední hodnocení (5 733)

Mister America (2019)

06.10.2024

Uzumaki - Episode 2 (2024) (epizoda) (E02)

06.10.2024

V/H/S/Beyond (2024)

05.10.2024

Joker: Folie à Deux (2024)

04.10.2024

Pán prstenů: Prsteny moci - Série 2 (2024) (série) (S02)

03.10.2024

Nevyjasněné záhady - 5. svazek (2024) (série) (S05)

03.10.2024

Nevyjasněné záhady - Vraždy na lavičce v parku (2024) (epizoda) (S05E01)

03.10.2024

Deadpool & Wolverine (2024)

odpad! 03.10.2024

The New On Cinema Oscar Special (2019) (TV film)

03.10.2024

Reklama

Poslední deníček (31)

KVIFF 2024 - Festivalové snění /// Kalki (Indická duna) recenze

Video dole: