Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luděk Říha sice nedostal nakládačku od Rómů, ale „Snědá tíseň“ se stala přes noc fenoménem. Navíc majitel Severky, Eda, má špatnou náladu. Do jeho hospody přicházejí Rómové. Všechno je špatně… (Česká televize)

Recenze (95)

Praxis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Černý tesák, Černý panter nebo Černá perla :D ano, přestává to být buranská komedie, ale stává se z toho docela dramatická satirická sonda na téma rasismus a xenofobie. Uvidíme, jestli namlsané Čecháčky udrží i další díly u televize. Ano, díl je trochu slabší, ale rozhodně to neztrácí grády! Ba naopak ()

marcel5 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedeme dál, Luděk potěšil opitím se na večírku s Romy, Tonda je blíž své vyvolené. Eda je na tom hůř a hůř, ale i tak se mu dá zasmát. Luděk má štěstí jako blázen, jak by to dopadlo kdyby mu ten ze sociálního odboru nezavolal? Byl s tím svým koncem ale dobře smířený... "Tady to je Chánov, tady má být bordel. Na co uklízíte." Víc snad ani není nutno říkat. Možná: "Počkat počkat Luďane... Hele my nemáme rádi lež, uvědom si to, a jestli lžeš, tak my tě zbijem." A kdo by měl lež rád... ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál mi asi trochu zovšednel a aj tie dobré vtipy sa už nejako opakujú. Táto epizôda sa priliš venuje Snědé tísni a na ostatných nezostáva čas, iba na jeden coming out na záver, ten fakt sadol. –––– Víš co Tonda řek?! Že všechny cikány nemůžeme házet do jednoho pytle. –––– Když chceš být bílý otec Kleki Petra, tak musíš... Na medu... ()

A_Shearer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nepříjemnej sešup. Dosavadní díly tlačily děj pořád dál, do překvapivejch poloh a nebraly si servítky. V 5. díle se neposune vlastně vubec nic, vše jede v předem nalajnovaných a průhledných kolejích, nic nepřekvapí a začíná to vypadat, že mačkat v Mostě humor lze jen skrz vožíračku a přesdržku. Ale potřetí za sebou už to prostě nefunguje. Scény působí už trochu nuceně, děj se točí v kruhu a vlastně ani nezaujme. Doufám, že je to jen nádech před další pořádnou jízdou! ()

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato epizoda mi naopak přišla lepší, než dvě předchozí, možná i kvůli menší míře někdy zbytečného násilí a také menší míře podbízivosti. I hudební doprovod mi přišel adekvátnější. Ale obecně vzato (i když to se může ještě ukázat, přece jen mě čekají ještě tři epizody) mi ten humor prostě není blízký. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (4)

  • V čase 42:02 je vidět v odraze skla Luďkova auta mikrofon zvukaře. (rakovnik)

Reklama

Reklama