Reklama

Reklama

Vynalézavá reportérka si užije večírek s hezkým cizím klukem. K jejímu překvapení se však ráno probudí v neznámé části Los Angels bez mobilu, auta, občanky a peněz. A za osm hodin ji čeká nejzásadnější pohovor její kariéry! Nevyšel jí pohovor na vysněnou práci, proto se ambiciózní televizní reportérka (Elizabeth Banksová) rozhodne propařit celou noc ve městě. Ráno ji však v cizím bytě probudí zpráva od jejího agenta, že práci přeci jen získala. Má jen osm hodin na to, aby se z neznámého místa dostala bez mobilu, auta, občanky a peněz na nejdůležitější pohovor svého života! (HBO Europe)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (169)

Guran 

všechny recenze uživatele

K tomuto filmu nevím co napsat, snad jen to, že je šíleně zpracovaný a obsazený. Banks zde hrála opravdu hrozně, O Jamesu Marsdenovi musím říct to samé. Snímek má hlavně děj, který jsme tu měli už nespočetkrát. Maghan toužila po práci v televizi, ale nepodařilo se. Polonahá se náhodou ocitne uprostřed nočního města a děj nabral obrátku, ale bohužel nezajímavou, ale nudnou. Nedokázal jsem se do Maghan vžít a koukat na ní celý film, musel jsem to vypnout. Snímek je prostě šílený plný starých klišé a dalších nesmyslů. Ztráta času. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Trošku jsem se bál, že z toho nakonec vyleze komedie plná trapností, ale naštěstí se tak nestalo. Celou dobu se něco děje a i když je to občas over the top, hned se to přebije nějakou jinou scénou a vše je zapomenuto. Ta hodina a půl je na komedii tak akorát, nepřišlo mi to natahované a nakonec i E. Banks byla v pohodě. 6/10 ()

Reklama

Torision 

všechny recenze uživatele

Po zkouknutí traileru, kterej mě poměrně navnadil, jsem si tenhle film okamžitě musel opatřit, protože jsem přesně na takovouhle ptákovinu měl náladu. Něco hloupučkýho na vypnutí mozku. A povedlo se a pobavilo mě to. Elizabeth Banks je ve svý roli fantastická a na tuhle "walk-movie" příjemně táhla. Nemá to nějak moc nosnej příběh, jen se potřebuje pořád někam dostat a furt potkává dealery cracku, slizký židy, slizký školáky, policajty, potká se s recepční v odtahovně aut, chlapíkem, co chce vykouřit nebo asijským taxikářem (vlastně skoro všichni už byli představeni v traileru). A fakt to rychle utíká. Navíc mi tam přímo seděl James Marsden, kterýho mám rád. Konec mohl bejt o ždibec lepší, ale i tak hodně silný tři hvězdy. ()

elanista1 

všechny recenze uživatele

Ako čert krížu sa vyhýbam nevkusným americkým komédiám, ale tentokrát som sa nechal zlákať. Musím povedať, že som nešiel pozerať komédiu, ale šiel som sa pozerať v prvom rade na Elizabeth Banks. Úprimne som nečakal, že dám viac ako 40%, preto som náramne spokojný, že môžem s čistým svedomím hodiť až 60%. Je to pohodová komédia, s nápadom trocha pritiahnutým za vlasy, ale aj napriek logickým nedostatkom som sa bavil až nadmieru dobre. Prakticky za to môže len samotná Elizabeth Banks a pravdepodobne len vďaka nej som bol neustále zaujatý a nenudil som sa ani chvíľu. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

elizabeth banks a jej velke komedialne solo tak trocha v style hangoveru pod taktovkou byvaleho spolupracovnika adama sandlera. humor nema daleko od sandleroviek (teda obcas tupy a utociaci na branicu na najjednoduchsom levele), ale obcas sa najde nejaky lepsi a inteligentnejsi spek (co sa vsak tak casto nestane). prihravajuce figurky su v pohode ale nikdo kdo by bol lepsi ci zapametania hodny viac ako elizabeth sa nenajde... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (7)

  • Stanica KZLA pravdepodobne paroduje skutočnú stanicu v Los Angeles, KTLA. (Real Tom Hardy)
  • Když Megan (Elizabeth Banks) krade kolo a mluví s chlapcem, má v jednom záběru ve vlasech listí, ale v dalším už ne. (Tirny12)

Reklama

Reklama