Reklama

Reklama

TOP STAR magazín

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 138x55 min

Režie:

Zuzana Fialová

Účinkují:

David Gránský, Mahulena Bočanová, Gabriela Partyšová, Iva Kubelková, Bohumil Klepl, Karel Gott, Jan Saudek, Martin Zounar, Jiří Pomeje, Jiří Krampol (více)
(další profese)

Společenský magazín o lidech a jejich příbězích jenž hýbou společností. Nový zábavný společenský magazín, který diváka týden co týden provede příběhy, ve kterých hlavní úlohu hrají lidé, o nichž se právě hovoří. (oficiální text distributora)

Recenze (273)

Rosalinda odpad!

všechny recenze uživatele

Je to možné toto? To někoho zajímá? Že by kupce bulvárních plátků? Lidi jsou zvláštní stvoření, říkám si neustále. Já rozhodně nedávám odpad z nějaké zlomyslnosti. Zkrátka a jednoduše na drbavé zprávičky o rádoby celebritách i více či méně slavných obličejích mám celkem silnou alergii; kejchám, kašlu, sotva vidím a drbu se, drbu... Takže to zkrátka letí do koše, nic víc za tím není. Asi to můj organismus nechápe a brání se tímto vcelku agresivním způsobem. Takže pardón, milá Mahuleno, Gábino, Agáto a "kdovíkdoještě", až najdete nějakou vakcínu pro mě vhodnou, prosím..., do té doby zkrátka ne! ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem se dneska konečně setkal s odvrácenou stranou české TV zábavy. Dosud jsem žil v přesvědčení, že pojem sračka z obrazovky je synonymem pro kolumbijské telenovely a jejich české mutace v provedení komerčních stanic. Tento omyl mi rychle vyvrátila vyhulená mahulena a její příběhy ze života sereblit. Půlku ze zmiňovaných ani neznám, druhou nesnáším, takže jediné pobavení mi přinesla informace, že Ivetě Bartošové vyrostlo na pohlavním ústrojí něco cizího a Iveta neví, co to je? A co Pomeje? ()

Reklama

m0lL!sS odpad!

všechny recenze uživatele

Rytmus života v multimediálním provedení. Byl tu Prásk, nyní je tu Top star magazín s Mahulenou Bočanavou...a co bude dál? Abych však Primě nedával pouze záporné bodíky, věřím, že řada lidí si k tomuto pořadu najde cestu a ráda se dozví něco ze soukromí celebrit. Já mezi ně bohužel (nebo bohudík) nepatřím a proto hodnotm tak, jak hodnotím... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Kdo je to celebrita? TOP Srát Magazín to ví.. Když začne rádoby producent Jirka Pomeje blít nesmysly o svém jistě hlubokém vztahu s Bartošovou (svatba, potrat, hádky, chlast, Artur, drogy, psychiatrie, zhroucení, hospitalizace, rozvod) a začnou se mu lesknout oči, otevírá se mi kudla v kapse.. A do toho všeho Helena, která se soudí snad s každým bulvárním (tý)deníkem u nás a vzápětí nemá problém pozvat "pohotové" reportérky k sobě domů, k sobě na oslavu, k sobě na houseboat, k sobě do ložnice.. silný kafe!! ()

ghatos odpad!

všechny recenze uživatele

Vystrkoval pindíka, dostal do nosu! (Martin Hranáč - příživník z Vyvolených). Jako bonus jsem viděl i superkreténa Pavla Novotného. Reportáže o metrosexuálech, homosexuálech, Ivetce Bartošové....ti nás osvěží svými názory, pak to zazdí Gábinka Partyšová a já ztrácím kontakt s tímto světem...neskutečný zážitek. 0,5* dávám za znázornění čisté hlouposti. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama