Reklama

Reklama

Zrádci

(pořad)
  • Slovensko Zradcovia
Soutěžní / Reality-TV
Česko, 2024, 12x60 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zrádci jsou v současné době nejúspěšnějším novým formátem, který je postupně uváděn na většině evropských trhů. Základním principem pořadu je hra našeho mládí Městečko Palermo usíná, která se dočkala velké obliby a je dominantní zábavou prázdnin. Princip hry je jednoduchý – skupiny soutěžících plní denní úkoly, ale zásadní je, že každou noc skupina zrádců jednoho z účastníků ze hry vyloučí. Zbylí účastníci mají možnost hlasováním domnělého zrádce odhalit a toho ze hry vyloučit. Celou dobu divák sleduje klasickou a vlastně i oblíbenou zápletku – kdo vyhraje? Dobro, nebo zlo? Věrní, nebo zrádci? Divák sleduje strhující detektivku, ve které on na rozdíl od aktérů ví, kdo je zrádce. Díky vybraným soutěžícím se jedná o skvostnou psychologickou hru. Obrovskou přidanou hodnotou je lokalita, kde se Zrádci natáčeli, tedy nádherný hrad Křivoklát. Zrádce pak moderuje skvělý herec Vojtěch Kotek, kterého diváci uvidí ve zcela jiné roli, a velmi je tím překvapí. (TV Prima)

(více)

Recenze (62)

fafejt001 

všechny recenze uživatele

Mně to přijde dost uhnuté až zvrácené . Jednu dávám za ty sály a interiér hradu , ale ty kecy těch soutěžících mi v nich  , tedy v oněch sálech a salóncích , přišly stupidní , hloupé az naivní . Celá tato hra je na palici . Zřejmě nejsem cílová skupina . Což mi vůbec není líto . Jo a Kotek tam někdy působil až legračně . Chyběla mu taková tajemnost až mystičnost . Jako herec a tak podobně fajn . Leč tady je to nad jeho síly . Ale komu se tato , rádoby skvělá hra líbí , proč ne . ()

Arigato 

všechny recenze uživatele

Nevím, nejsem fanda reality show. A ani Zrádcům se nepovedlo změnit můj názor. Avšak, jak se v poslední době stalo po americkém vzoru už normálem, i tady dostaneme pár celebritek, které ale v našem případě (tedy aspoň prozatím) nedodávají pořadu ten očekávaný šmrnc. Neznámé tváře zase často působí poměrně neautentickým dojmem a tím pádem celkový narativ vyjde jen tak nemastně neslaně. Největší otázkou teď tedy zůstává, nakolik do dění bude zasahovat produkce pořadu. Třeba jednu epizodu ještě dám, ale spíš si další dění už nejspíš jen přečtu. Stejně to na mě všude skáče. Uvidím. ()

Reklama

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Je zvláštní, jak kontraproduktivní  masivní reklama před nově uváděným TV pořadem je. V divácích vzbuzuje velká očekávání, která většinou novinka nesplní a dojde ke zklamání diváků i tvůrců. Lepší je nepřehánět a raději nečekaně diváka příjemně překvapit. Nejsem fanda tohoto žánru ani cílová skupina pro kterou je určen. Já sama nechápu o co v té reality šou jde. Je to taková Pevnost Boyard v kombinaci s dětskou hrou na četníky a na zloděje. Účinkující hvězdičky z uměleckého světa nepůsobí věrohodně. Kladně hodnotím krásné hradní prostředí  a Vojtu Kotka, kterého mám ráda. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Dovolím si hodnotit po třech dílech, protože námět a vlastně to vše okolo už moc jiné nebude, kromě soutěžících, který budou tuto reality soutěž show opouštět. Po sakra dlouhé době Prima nahodila něco co dává i starším divákům docela šanci, než pořád koukat na ty zámořské show, kde někdo vypadá jak Ken, pak se tam snaží seznámit na ostrově a další zbytečný teens show, který už docela jedou napůl plynu. Kdo zná Městečko Palermo je jak ryba ve vodě. Náměť je vážně skvělý, Kotek to hraje skvěle, soutěžící je to docela dobrý mix a soutěže jsou i docela zajímavé a ne jen nějaká zbytečná výplň. Do toho Křivoklát a je tu vážně pro mě za dlouhou dobu konečně koukatelná "soutěž". 85% ()

Ydrosten

všechny recenze uživatele

Nemám nejmenší tušení co si o tom mám myslet. Nohy tomu podkopává nulová znalost pravidel (tady ten je hodnej, tuten zlej) ale hlavně mi není jasné proč tam cpou známý lidi. Už kvůli tomu mě to vůbec nezajímá, protože čumět na ty zludařené celebriti fakt nechci. Už teď je mi jasný že to potáhnou přes celerbídy takže nazdar. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Seriál se natáčel na hradě Křivoklát. Pro natáčení se zvažoval také zámek Sychrov. (Teres)

Reklama

Reklama