Reklama

Reklama

Isekai jururi kikó: Kosodate šinagara bókenša šimasu

(seriál)
  • Japonsko Isekai Yururi Kikou: Kosodate Shinagara Boukensha Shimasu (více)
Trailer 1

Epizody(12)

Obsahy(1)

Kayano Takumi byl omylem zabit bohem z jiného světa Sylem. Jako omluvu od něj dostane nabídku na nový život v jeho světě a současně je obdarován souborem silných dovedností a vědomostí. Krátce na to potká v nebezpečném lese dvojici malých dětí a rozhodne se, že se o ně postará. Kdo ale ve skutečnosti jsou tyto tajemné a neobvykle silné děti a byla to opravdu jen náhoda, že je potkal právě dobrosrdečný Takumi? (Elerrina)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (2)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Chcete, aby vám ve fantasy světě, kam jste byly reinkarnováni, létali pečení holuby do úst? Pořiďte si děti! Hned na tom budete lépe jak průměrný mladý Japonec a zdejší božstva vám k tomu jako dar postupně přidají i celou zoologickou zahradu, aby se děti nenudili. A tak s dětmi a hromadou zvířátek bude vaše cesta tímhle novým světem procházkou růžovým sadem, žádné napětí – ani se nezapotíte, všude jen další nové dary a koho zajímá, že to všechno bude působit naprosto nezaslouženě… Pokus o milou a poklidnou fantasy podívanou se mi tu rychle rozpadl a nebylo nic, co by to mohlo zachránit. Všechno šlo jak po másle, takže to časem začalo být neskutečně nudné a tím, jak vše bylo jen o putování z místa na místo, kde vše pokaždé probíhalo skoro na chlup stejně, i tak nějak prázdné. Humor byl infantilní, seriál chtěl být za každou cenu co nejroztomilejší, ale to celé mi zase kazila obě dvojčata, která byla se svým unisono mluveným projevem ve stylu „To jsou dveře!“ a „To je poklad!“ postupně až otravná asi jako sledování Teletubbies s kocovinou. Nepomáhal ani nevýrazný hlavní hrdina, který byl jen další průměrnou verzí Mirka Dušína, který se tu jen jakože sympaticky stará o neposedné děti a sbírá za to jednu odměnu za druhou. Ani animačně to nebylo nic extra, jasně, bylo to celé hodně barevné, ale jakýkoli souboj anebo prudký pohyb či úhyb byl jen jak když si někdo hraje s papírovými maketami. Prokreslení prostředí bylo často taky hodně úsporné. Na druhou stranu, pokud to prostě vezmu jenom jako pohádku pro děti na nedělní odpoledne, tak tohle všechno k nějakému tomu zážitku asi stačí. Ve výsledku tu tedy mám další dílo, u kterého si jsem docela jistý, že není pro mě a pokud bylo jeho skrytým smyslem přivést mě k zamyšlení nad pořízením si vlastních potomků, tak bohužel Alan s Elenou vůbec neuspěli, spíš mě z nich akorát tak bolela hlava... 4/10 ()

Elerrina 

všechny recenze uživatele

Cukrkandlově přeslazený a v podstatě bezdějový isekai večerníček o roztomiloučkých dětičkách, ještě roztomilejších zvířátkách, náhodném vaření japonských jídel a návštěvě několika zábavních atrakcí. Bude to asi vhodná volba v případě, když chcete čtyřletým nebo pětiletým dětem pustit jejich první anime. ()

Reklama

Reklama

Reklama