Reklama

Reklama

Drzý a sebejistý průmyslník z Manhattanu, jeho manželka propadlá drogám a bezvýznamný pijan laciného alkoholu mají něco společného. Jsou posledními obětmi série nepochopitelných a brutálních vražd, které na první pohled postrádají motiv. Detektiv Dewey Wilson (Albert Finney), zvyklý postupovat vždy podle zaběhnutých policejních principů a předpisů, je zaskočen. Stojí náhle před tajemnými a nadpřirozenými silami a zjišťuje něco, co jemu i Vám vyrazí dech. Je to šokující a divoké dobrodružství, které po sobě zanechává množství znepokojivých myšlenek. Intriky a děs kulminují krok za krokem v cosi hrůzného, aniž by divák tušil, jaká síla nebo bytost vlastně mohla to vše způsobit. Kamera se střídavě dívá okem vraždící stvůry i jejích obětí. Účinek tohoto úspěšného filmového mixu horor / thriller je zaručený. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

tron 

všechny recenze uživatele

Veľmi zvláštny film, o ktorom vlastne ani neviem na 100% povedať, či je o ľudožravých vlčích útokoch alebo nie. Scenár je dosť svojrázny a svojím spôsobom komplikovaný; vidno, že je to zrejme podľa košatej literárne predlohy (a ako tak poznám prácu Whitleyho Striebera, tak tomu aj dosť verím). Potešil ma sympatický hlavný hrdina a dobrá atmosféra ošarpaného New Yorku. Inak ale dosť dlhá nuda. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

New York dostával od tvůrců v 70. a 80. letech dost zabrat a vždy byl prezentován jako to nejhorší město na Zemi. Vlci působí více jako typické špinavé thrillery, jen zde nevraždí žádný maniak ale vlci. Ze začátku funkční a špinavé ulice NY mají svou atmosféru. Později bohužel bez napětí a vzhledem k přibývající akci je vidět, že na film moc peněz nebylo. A skupina vraždících vlků mě nijak neděsila. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Cosi masakruje lidi v New Yourku, podle názvu je asi jasné co či kdo. Škoda že vlka uvidíme až v závěru jinak máme pouze pohled z jeho očí což je rozmazaná mazanice něco jako negativ. Nevýhoda, je zbytečně dlouhá stopáž téměř 2 hodiny jsou opravdu strašně moc, naštěstí občasným zrychlením o nic nepřijdete ba naopak, film je koukatelnější. ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

Jeden z neprávem zapomenutých klenotů, skvostů, zkrátka filmový vybroušený diamant první kategorie. Naprostá pecka film. Je to opravdu skvělý, výborný film. Nechápu, že tendle zázrak takhle zapadl. Mělo by se o něm učit na školách. Měl by ho každý znát. Pro mě jde o jeden z nejlepších filmů, co jsem kdy viděl, výjimečný. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Snímka Wolfen býva v rôznych rebríčkoch častokrát zaraďovaná medzi werewolf movies, bližšie než k vlkodlačiemu však má k animal hororu, nakoľko tu zabíjajú vlci a neudeje sa žiadna transformácia človeka do zvieracej podoby. Samotní vlci a ich útoky na Newyorčanov sú najslabšou stránkou filmu. Nie sú totiž zobrazované explicitne, ale prebiehajú iba v hmlistých náznakoch a na prvého poriadneho vĺčka, objaviaceho sa v plnej kráse si divák musí počkať takmer jeden a pol hodiny. Často tu je použitý pohľad na situáciu z rôznofarebnej vlčej perspektívy, čo po určitom čase začína byť iritujúce. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama