Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Υποστήριξη
Είσοδος με Microsoft
Είσοδος ή δημιουργία λογαριασμού.
Γεια σας,
Επιλέξτε διαφορετικό λογαριασμό.
Έχετε πολλούς λογαριασμούς
Επιλέξτε τον λογαριασμό με τον οποίο θέλετε να εισέλθετε.

Ενδέχεται να εμφανιστεί ένας κωδικός σφάλματος σε ένα παράθυρο διαλόγου, αν αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά την εγκατάσταση και την εκτέλεση της Γρήγορης βοήθειας. Το σφάλμα μπορεί να σχετίζεται με το Microsoft Edge WebView2, το οποίο απαιτείται για τη χρήση της Γρήγορης βοήθειας. Ακολουθούν ορισμένοι κωδικοί σφάλματος που ενδέχεται να εμφανιστούν μαζί με μια σύντομη περιγραφή του προβλήματος.

Κωδικός σφάλματος

Γενικό πρόβλημα

1001

Η Γρήγορη βοήθεια απέτυχε να αρχικοποιήσει ένα από τα εσωτερικά στοιχεία της.

1002

Η γρήγορη βοήθεια απέτυχε να φορτώσει το WebView2.

1003

Η γρήγορη βοήθεια απέτυχε να εγκαταστήσει το WebView2.

1004

Η γρήγορη βοήθεια απέτυχε να ενημερώσει το WebView2 λόγω μιας ρύθμισης πολιτικής ομάδας του Edge. 

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να προσπαθήσετε να εγκαταστήσετε τη Γρήγορη βοήθεια και να την κάνετε να λειτουργεί σωστά.

1. Βεβαιωθείτε ότι ο Microsoft Edge είναι σωστά και ενημερωμένος

Η Γρήγορη βοήθεια χρησιμοποιεί το στοιχείο ελέγχου του προγράμματος περιήγησης Microsoft Edge. Αν η συσκευή σας έχει εγκατεστημένο τον Microsoft Edge, είναι πιθανό ότι η Γρήγορη βοήθεια θα λειτουργεί σωστά. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα, οι συνήθεις συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων εδώ μπορεί να σας βοηθήσουν να αποδώσετε γρήγορη βοήθεια. Ανατρέξτε στο θέμα Συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων για την εγκατάσταση και την ενημέρωση του Microsoft Edge.

Μετά την εγκατάσταση ή την ενημέρωση του Microsoft Edge, δοκιμάστε να ανοίξετε ξανά τη Γρήγορη βοήθεια. 

Αν η Γρήγορη βοήθεια δεν εκτελείται ή εμφανίζεται ένα μήνυμα σφάλματος ότι το Microsoft Edge WebView2 δεν είναι εγκατεστημένο, μεταβείτε στο επόμενο βήμα.

2. Εγκατάσταση του Microsoft Edge WebView2

Το Microsoft Edge WebView2 απαιτείται για τη χρήση της Γρήγορης βοήθειας. Αν εμφανιστεί ένα μήνυμα σφάλματος ότι το WebView2 δεν είναι εγκατεστημένο όταν προσπαθείτε να ανοίξετε τη Γρήγορη βοήθεια, κάντε λήψη και εγκατάσταση του Microsoft Edge WebView2 από την τοποθεσία web της Microsoft. 

Σημείωση: Το WebView2 θα πρέπει να είναι ήδη εγκατεστημένο, αν η συσκευή σας εκτελεί Windows 11 ή έχει Microsoft Edge.

Αφού κάνετε λήψη του WebView2, δοκιμάστε να ανοίξετε ξανά τη Γρήγορη βοήθεια.

Σχετικά θέματα

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;

Θέλετε περισσότερες επιλογές;

Εξερευνήστε τα πλεονεκτήματα της συνδρομής, περιηγηθείτε σε εκπαιδευτικά σεμινάρια, μάθετε πώς μπορείτε να προστατεύσετε τη συσκευή σας και πολλά άλλα.

Οι κοινότητες σάς βοηθούν να κάνετε και να απαντάτε σε ερωτήσεις, να δίνετε σχόλια και να ακούτε από ειδικούς με πλούσια γνώση.

Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;

Πόσο ικανοποιημένοι είστε με τη γλωσσική ποιότητα;
Τι επηρέασε την εμπειρία σας;
Πατώντας "Υποβολή" τα σχόλια σας θα χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών της Microsoft. Ο διαχειριστής IT θα έχει τη δυνατότητα να συλλέξει αυτά τα δεδομένα. Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας!

×