DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri

Politiske organisationer

København, Denmark 95.140 følgere

Vi arbejder for at gøre det danske erhvervsliv til det bedste i verden.

Om os

Dansk Industri (DI) er en privat erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. DI repræsenterer mere end 20.000 virksomheder på tværs af brancher i Danmark. I DI varetager vi medlemmernes interesser – nationalt og internationalt. Vi rådgiver medlemmer bl.a. om personalejura, internationale markeder og ledelse. Vi etablerer fællesskaber og netværk med og mellem medlemmer. Har du konkrete spørgsmål til vores politiske arbejde samt service af medlemmer, henviser vi til [email protected]. RETNINGSLINJER FOR DENNE SIDE Vi hilser debat og kommentarer meget velkommen. Vi følger løbende med og vi lægger vægt på, at alle kan have en god oplevelse. Derfor har vi få retningslinjer for debatten. 1) Der skal være plads til uenighed, så længe det bliver udtrykt med respekt for andres holdninger og meninger. Vi forbeholder os derfor retten til at fjerne indhold, hvis vi vurderer, det har stødende sprogbrug, er nedladende, hadefuldt eller chikanerende. 2) Vi accepterer ikke spam og reklame, som derfor vil blive fjernet. Det gælder også indhold, der er groft afsporende for debatten – og naturligvis indhold i strid med dansk lovgivning. 3) Vi sagsbehandler ikke på sociale medier. Kommentarer, som indeholder information om personlige sager hos virksomheder, organisationer eller hos Dansk Industri, vil blive fjernet af hensyn til dansk lovgivning og for at sikre overholdelse af GDPR. Hvis vi vurderer, at disse retningslinjer ikke er overholdt, så forbeholder vi os retten til at slette indlæg. Og hvis retningslinjer overtrædes groft eller gentagne gange, så kan udelukkelse fra denne side finde sted. Læs mere på http://di.dk Om job i DI: http://di.dk/job Kontakt os: [email protected]

Websted
http://di.dk
Branche
Politiske organisationer
Virksomhedsstørrelse
501 – 1.000 medarbejdere
Hovedkvarter
København, Denmark
Type
Privat
Grundlagt
1992

Beliggenheder

Medarbejdere hos DI - Dansk Industri

Opdateringer

  • DI - Dansk Industri genopslog dette

    Se profil for Lasse Broe Honoré, grafik

    CEO, Danish Industry (DI) Korea / 최고경영자, DI 코리아

    “Vi søger virksomheder indenfor pharma, biotek og medico-industrien, der kunne være interesseret i at investere eller sælge i det koreanske marked” Nogenlunde sådan faldt ordene forleden i en samtale med den koreanske erhvervsstyrelse KOTRA, der kort sagt har til opgave at fremme samhandel med og investeringer i Korea. For netop indenfor pharma, biotek, medico - og life science generelt set - er det et helt særligt fokusområde for Korea, at tiltrække udenlandske virksomheder til landet. Det følger bl.a. med gode vilkår for at drive selskab i landet, en veluddannet arbejdskraft og et stærkt sundhedssystem, hvor flere danske virksomheder allerede nu understøtter og leverer til. Derfor har vi i DI Korea og DI Lifescience i samarbejde med KOTRA lavet et onlineseminar, hvor du som dansk virksomhed indenfor disse områder kan deltage og høre mere om mulighederne ved at være tilstede i Korea. Tryk på linket i kommentarfeltet og skriv dig op til deltagelse torsdag den 14. november kl 9.00 dansk tid.

    • Der er ingen alternativ tekst for dette billede
  • Se organisationssiden for DI - Dansk Industri, grafik

    95.140 følgere

    Hvis du vil forstå, hvad der driver Malene, så afslører hendes underarm det. To tatoveringer fortæller det meget godt: På indersiden symbolet for den skatervirksomhed hun stiftede som blot 15-årig. På ydersiden et citat inspireret af Søren Kierkegaard: ”At vove er at miste fodfæstet et kort øjeblik – ikke at vove er at miste sig selv.” Malene Madsen vover at miste fodfæstet igen og igen og igen. Risikovillighed er en af hendes vigtigste drivkræfter. Fra fodbold og skateboarding til iværksætter med Woba.io, som netop har fået DI’s fornemste skulderklap: DI Prisen 2024. ”Skateboarding lærte mig noget smukt om risikovillighed. Det kan virke dumt at hoppe ud over en trappe på 10 trin. Men selv om du slår dig mange gange, så gør du det igen og igen. Når det lykkes at lande rigtigt, er det det hele værd,” fortæller 36-årige Malene. Malene og hendes team har gjort det samme i Woba. De har taget chancer, og nu har de 800 kunder med 150.000 brugere i 30 lande. Undervejs har de skaffet 40 millioner kroner i investeringer og har 22 ansatte i København. Vi har brug for flere iværksættere, der ligesom Malene vover at miste fodfæstet for at skabe noget stort. Tak for at være en rollemodel for mange!

    • Der er ingen alternativ tekst for dette billede
  • Se organisationssiden for DI - Dansk Industri, grafik

    95.140 følgere

    Vi betaler så rigeligt for vores el i Danmark.   Vi har den næsthøjeste elafgift i EU. Den danske elafgift er – hold nu fast – knap syv gange højere end gennemsnittet i EU.   Vi har i Dansk Industri en ambition om, at elafgiften skal sænkes markant. Vi foreslår konkret i vores 2030-plan at fjerne en tredjedel af elafgiften.   På sigt ønsker vi afgiften banket helt i bund til EU’s minimumssats.  

    • Der er ingen alternativ tekst for dette billede
  • Se organisationssiden for DI - Dansk Industri, grafik

    95.140 følgere

    Rikke oplever det stort set hele tiden. Hun og hendes medarbejdere spilder kostbar tid på regler, indrapportering, dokumentation og bureaukrati. Er vi omfattet af det her? Bør vi forholde os til det? Hvad kræver det præcis af os? Alene det at sætte sig ind i nye regler er en kæmpe byrde for mange virksomheder. ”Jeg orker jo næsten ikke at åbne mailen, når der kommer nye regler, for man er jo knapt nået igennem dem fra ugen før,” siger ejerleder Rikke Kjær Aslak fra Fasterholt Maskinfabrik A/S. Hun har været nødt til at ansætte 50 procent flere administrative medarbejdere, fordi mængden af nye regler, virksomheden skal forholde sig til, er steget voldsomt de seneste år. Virksomhederne bliver ramt af den ene regelbølge efter den anden. ”Der er brug for, at reglerne bliver tænkt mere igennem, før de bliver sendt ud til virksomhederne,” siger Rikke Kjær Aslak. Der skal i langt højere grad lovgives med virksomhedernes rammevilkår for øje, hvis vi vil sikre virksomhedernes konkurrencekraft – både i EU og i Danmark. I DI har vi et klart budskab til politikerne: Ikke mere regelvanvid. 

    • Der er ingen alternativ tekst for dette billede
  • Se organisationssiden for DI - Dansk Industri, grafik

    95.140 følgere

    Pas på med at købe halloween-produkter på webshops som Temu og Shein. Det kan måske virke tillokkende at finde billige kostumer og pynt til halloween på Temu eller Shein – men du løber en risiko. Og halloween skal jo ikke være uhyggeligt på dén måde. For det kan ende galt. Produkter fra Temu og Shein kan vise sig at være ulovlige og direkte sundhedsskadelige. Det har flere undersøgelser vist. Og det udgør ikke kun en risiko for danske forbrugere, men også for danske virksomheder. For når visse udenlandske produkter ikke lever op til EU-krav, skævvrider det konkurrencen. Danske virksomheder skal naturligvis have fair vilkår at konkurrere på. For i sidste ende kan det koste arbejdspladser. Forbrugerne skal selvfølgelig kunne handle sikkert, og virksomhederne skal konkurrere på lige vilkår. Derfor skal vi også have både regering, myndigheder og EU på banen og reelt håndhæve de eksisterende regler. Indtil da: Brug din sunde fornuft, når du handler på Temu eller Shein. 

    • Der er ingen alternativ tekst for dette billede
  • Se organisationssiden for DI - Dansk Industri, grafik

    95.140 følgere

    Har din virksomhed en beredskabsplan? Vi får mange henvendelser fra virksomheder om sikkerhed og beredskab. Det fylder mere og mere i bevidstheden på ledelsesgangen i danske virksomheder. Derfor så vi også alt fra kloakmestre og murere til life science og rådgivningsvirksomheder, da Systematic og deres CEO, Nikolaj Bramsen, lagde hus til vores event om netop sikkerhed og beredskab. I vores seneste nyhedsbrev kan du få hjælp og inspiration til, hvordan din virksomhed kan forebygge kriser, eller hvordan I kan hjælpe til, så Danmark ikke går i stå ved uforudsete hændelser, der sætter hverdagens trygge rammer på prøve. 

    Alt du skal vide om din virksomheds beredskab

    Alt du skal vide om din virksomheds beredskab

    DI - Dansk Industri på LinkedIn

  • Se organisationssiden for DI - Dansk Industri, grafik

    95.140 følgere

    Som barn fortalte Amanda ofte sine venner, at de skulle blive låsesmed. Ligesom Amandas far. Det var verdens fedeste job. Men forventningen til Amanda Irina Larsen var en anden. Hun skulle være mønsterbryder. Forældrene var begge faglærte og ønskede, at hun skulle gå på gymnasiet og universitetet. Studenterhuen var adgangsbilletten til det gode liv i deres øjne. I skolen var Amanda dårlig til at sidde stille. Hun brændte mere for det praktiske end det boglige, men fik gode karakterer. Så gode, at hun naturligvis skulle i gymnasiet. For det oplevede Amanda som en selvfølge i hele uddannelsessystemet. Fik man karaktererne til det, skulle man i gymnasiet. Amanda fik tre hårde år på gymnasiet, hvor hun følte sig utilpas. At hun ikke passede ind. Ingen vejledte hende i, at der var andre veje at gå. Det var først, da Amanda som voksen besøgte TEC og mødte en kvinde på låsesmedeuddannelsen, at brikkerne faldt på plads. Som 25-årig startede Amanda i voksenlære til låsesmed, og i dag arbejder hun som lærling hos AO Låse og Sikring og er formand i Metal Ungdom. Der er mange historier som Amandas. Det treårige gymnasium er blevet den eneste vej for unge, som endnu ikke ved, hvad de vil. Regeringen rammer derfor helt rigtigt med planen for et mere erhvervsrettet gymnasium, som de har præsenteret i dag. Det bliver en bedre indgang for alle dem, der vil have en gymnasial uddannelse med fokus på både det praktiske og teoretiske tæt på erhvervslivet. Amanda er i hvert fald ikke i tvivl. Havde et erhvervsrettet gymnasium eksisteret, da hun skulle træffe et valg, ville hun have gået den vej. Det kræver mod at gå imod strømmen. Tak til Amanda for at vise vejen. Og tak til regeringen for at lytte til de unge og erhvervslivet.

    • Der er ingen alternativ tekst for dette billede
  • Se organisationssiden for DI - Dansk Industri, grafik

    95.140 følgere

    Vinderen af DI Prisen 2024 er… Woba.io! 🎉   Woba er en AI-baseret HR-platform, der hjælper HR og ledere med at måle, forudse og forebygge stress, sygefravær og tab af talent.   De er et glimrende eksempel på, hvordan teknologi kan skabe en bedre fremtid for både medarbejdere og virksomheder.   - Wobas vækst og impact går hånd i hånd, og de har formået at skabe betydelig værdi både økonomisk og samfundsmæssigt. Dette gør dem til en værdig modtager af DI Prisen 2024, sagde bestyrelsesleder i DI Klaus Holse, i sin tale for vinderne.   Kæmpestort tillykke til Woba – og tak for et brag af et Topmøde!

    • Der er ingen alternativ tekst for dette billede
  • DI - Dansk Industri genopslog dette

    Se organisationssiden for DI - Dansk Industri, grafik

    95.140 følgere

    Vi glæder os 🙌 Danmarks vigtigste erhvervsevent, DI Topmødet 2024, er lige rundt om hjørnet. Det er her virksomhedsledere, politikere og opinionsdannere mødes for at diskutere de vigtigste tendenser og finde løsninger, der bringer Danmark og danske virksomheder fremad. Læs mere og se med live online lige her på LinkedIn 👇

    Se med live: DI Topmødet 2024

    Se med live: DI Topmødet 2024

    www.linkedin.com

Tilknyttede sider

Tilsvarende sider