Logga inProva på
Ladda upp inför OS!

Ladda upp inför OS!

Aktuellt
4
2 min
Audiobook cover
Provlyssna

Ladda upp inför OS!

OS närmar sig med stormsteg, men när startar denna idrottsfest egentligen? Olympiska sommarspelen 2024 äger rum i Paris från den 26 juli till den 11 augusti och blir den 33e olympiska sommarspelen i historien.

På temat OS presenterar vi skidåkaren Ebba Anderssons bok Från OS-storm till VM-guld, som släpptes i våras. Ebba Andersson är 27 år och en av Sveriges mest framgångsrika landslagsskidåkare genom tiderna med individuella VM-guld, världscupsegrar och OS-stafettmedaljer.

I självbiografin Från OS-storm till VM-guld, skriven tillsammans med Marie-Anne Knutas, delar Ebba Andersson med sig av kollapsen i Peking 2022, och hur detta blev en vändpunkt. Hon berättar om känslan av misslyckande och hur hon lyckades använda erfarenheten för att lära sig om sina begränsningar – och utmana dem.

Om boken

Ebba Andersson var på väg att ta emot sin första individuella OS-medalj, men istället befann hon sig plötsligt i sitt livs brantaste uppförsbacke. I bitande kyla och gnistrande sol vid OS-tävlingarna norr om Peking 2022 kämpade Ebba Andersson sig mot mål. Medaljen var så nära att hon nästan kunde röra vid den. Hon låg trea med ett tydligt försprång och var på väg att uppnå ett av karriärens största mål. Men något gick fel. Det hon tränat så hårt för rasade samman, och drömmen om OS-medaljen gick i kras.

Lyssna på Från OS-storm till VM-guld här!

Kliv in i en oändlig värld av stories och få tillgång till exklusivt innehåll! Avsluta när du vill.

Starta erbjudandet
HeadphonesPlayer
Aktuellt
Storytel AB
Storytel ABSweden

Kommentarer (0)

Ditt betyg: